Pamela Andersone otro reizi šķiras no trešā vīra

foto: visti.pro
foto: visti.pro

Slavenā kanādiešu aktrise un modele Pamela Andersone (attēlā) un viņas vīrs Riks Solomons pieņēmuši lēmumu šķirt savu laulību – kā ziņo aģentūra CNN, viņi jau esot iesnieguši dokumentus tiesā.

47 gadus vecā Pludmales patruļas zvaigzne un 46 gadus vecais Solomons apprecējās šī gada janvārī, un līdz ar to viņu laulība ilgusi tikai sešus mēnešus.

Tomēr Andersonei un Solomonam šī būs jau otrā šķiršanās, jo viņi jau vienreiz oficiāli bija precējušies - pirmā laulība ilga no 2007. līdz 2008. gadam (lai gan saskanīgi viņi esot dzīvojuši tikai 10 nedēļas, pēc kurām pieteica laulības šķiršanu).

Gan pirmajā, gan otrajā reizē kā šķiršanās lēmumu viņi minējuši "nepārvaramas nesaskaņas".

Arī ar rokmūziķi Tomiju Lī aktrise bija kopā vismaz divus savus dzīves periodus - oficiāli precējušies viņi bija no 1995. līdz 1998. gadam (šīs laulības laikā pasaulē nāca dēli Brendons un Dilans), bet kopā dzīvoja arī no 2008. līdz 2010. gadam.

Un arī ar savu otro vīru - mūziķi Kidu Roku - Andersone bija kopā vairākkārt: no 2006. līdz 2007. gadam kā likumīga sieva, bet no 2001. līdz 2003. gadam civillaulībā.

Savukārt Riks Solomons bulvārpresē jau daudzus gadus ir pazīstams kā cilvēks, kuram patīk tikties un precēties ar slavenībām (angļu valodā šim fenomenam pat ir īpašs nosaukums - celebutante).

Savulaik Solomons tikās ar viesnīcu impērijas mantinieci Parisu Hiltoni, un šo attiecību laikā tika nopludināta video fragments ar viņu dzimumaktu. Pēc tam Solomons apprecējās ar seriāla Beverlihilsa zvaigzni Šanenu Dohertiju.


Написать комментарий