Statistikas dati: vairākums Daugavpils uzņēmēju nodarbojas ar nekustamā īpašuma izīrēšanu un pārvaldīšanu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Vairākums Daugavpilī darbojošos firmu (129) 2013.gadā nodarbojās ar sava vai nomāta nekustamā īpašuma izīrēšanu un pārvaldīšanu, liecina Lursoft datu bāzes informācija.

2013.gadā 107 Daugavpils uzņēmumi nodarbojās ar kravu pārvadājumi pa autoceļiem, 89 – ar pārējo mazumtirdzniecību nespecializētajos veikalos, 82 – ar mazumtirdzniecību nespecializētajos veikalos, kuros galvenokārt pārdod pārtikas preces, dzērienus vai tabaku.

Savukārt 79 Daugavpils uzņēmumi nodarbojās ar automobiļu apkopi un remontu, 76 – ar dzīvojamo un nedzīvojamo ēku būvniecību, 69 – ar uzskaites, grāmatvedības, audita un revīzijas pakalpojumiem un konsultēšanu nodokļu jautājumos, 57 – ar nespecializēto vairumtirdzniecību un 51 uzņēmums – ar citu preču mazumtirdzniecību stendos un tirgos.

Jāatzīmē, ka datu bāzē kopumā atrodas informācija par 3 150 uzņēmumiem, kuri ir sadalīti 381 kategorijā.

Interesanti, ka datu bāzē atrodama informācija arī par Daugavpils novada uzņēmumiem. Izrādās, ka vairākums Daugavpils novada uzņēmumu (28) nodarbojas ar medniecību, medījuma ķeršanu un medījamo dzīvnieku pavairošanu, ieskaitot ar pakalpojumiem saistīto darbību.


Написать комментарий