Idejas brīvdienām Daugavpilī: Lidojošo objektu festivāls un Latvijas drifta čempionāts

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Neskatoties uz sinoptiķu prognozēm par šajās brīvdienās gaidāmo apmākušos un visai vēsu laiku, portāls Gorod.lv iesaka tomēr nepalikt mājās, bet pavadīt laiku svaigajā gaisā.

Sestdien, 12.jūlijā, visi interesenti tiek gaidīti lidlaukā „Grīva”, kurā notiks Lidojošo objektu festivāls „Asti Gaisā”. Festivāls tiek rīkots otro gadu pēc kārtas, tā programmā ir konkursi, kuros piedalīsies gaisa pūķi, kompozīcijas no gaisa baloniem un citi lidojošie objekti.

Tāpat festivāla ietvaros notiks svētku koncerts, vairākas meistarklases, darbosies izbraucamās laboratorijas. Ieplānots arī avio šovs un izpletņlēcēju paraugdemonstrējumi. Minētie pasākumi notiks sestdien no plkst.11:00 līdz 17:00.

Pasākuma rīkotāji sola, ka svētki būs interesanti un aizraujoši, jo festivālā var piedalīties jebkurš interesents, kurš vēlas labi pavadīt laiku un priecāties par vasaru.

Sestdien plkst.14:00 Liginišķos kartadromā „Blāzma” notiks oficiālās drifta sacensības. Sestdien uz starta redzēsim 3 ieskaites klases - Street, ProAm un Pro un divus oficiālos posmus - Latvijas Drifta Kausa 3.posmu un Latvijas Drifta Čempionāta 2.posmu.

Atgādināsim, ka pērn šajās sacensībās piedalījās labākie Baltijas valstu autobraucēji, kuru vidū bija arī Daugavpils pārstāvji, kuri arī šogad priecēs savus līdzjutējus.

Lai jums jaukas un interesantas brīvdienas!


Написать комментарий