Ar tetovējumiem apsēsts vīrietis sabojā savu dzīvi

foto: ekrānuzņēmums no video
foto: ekrānuzņēmums no video

58 gadus vecais Kīts Gordons cieš no ekstrēmas apsēstības, kas liek viņam tetovēties ik pēc pāris gadiem.

Pirms pieciem gadiem, biroja administrators no Remfordas sajuta nepārvaramu vēlmi notetovēt savu ķermeni un pārvērsties par stilīgāko puisi Eseksā.

Vīrieša jaunais izskats nebūt neiepriecināja viņa  43 gadus veco sievu, kura atzīst, ka viņa nekad neapprecētos ar tāda paskata vīrieti, kāds viņas vīrs ir kļuvis tagad. Par spīti visam, Kītam izdevās sievu pārliecināt, ka arī viņas ķerenis butu jāizrotā ar pārīti tetovējumu, tiesa gan to viņš panāca samaksājot viņai 1,500 mārciņas. Kīts apgalvo, ka viņu ietekmē obsesīvi konvulsīvie traucējumi, kas lielā mērā atstājuši iespaidu uz visu viņa dzīvi. Obsesīvi kompulsīvie traucējumi ir trauksmes trau­cējumi ar uzmācīgām domām, kas indivīdu piespiež veikt atkārtotus uzvedības moduļus, kuri veicina dažādas apmātības, tādējādi  mazinot šo trauksmi. Gordona kungs, kurš pelna ap 30 000 mārciņu gadā, saka, ka maina savu dzīvesveidu ik pēc pāris gadiem, kad dzīvē parādās jauna apsēstība. Savas rokas un plecus viņš notetovēja jau pirms 17 gadu vecuma, bet pēcāk mainīja domas un likvidēja tos ar lāzerterapijas palīdzību, kļūstot par kārtīgu “balto apkaklīšu” darbinieku.

Pēc tam viņš dzīvoja bezrūpīgu dzīvi Soho un apceļojot pasauli, pirms viņš kļuva apsēsts ar precēšanos un ģimenes izveidošanu. Viņa šokējošais izskats ir atsvešinājis viņu no bērniem-  11 gadus vecā Džeimija Lī, 8 gadus vecā Rikija, 5 gadus vecās Dženiferas, un 14 gaudus vecās audžumeitas Diānas, kā arī no sievas vecākiem, kuri dzīvo Filipīnās.


Написать комментарий