Apakšveļas modele apgalvo, ka ir dziedātājas Bijionsē pusmāsas māte

foto: All Over Press
foto: All Over Press

R’n’B dīvas Bijonsē ģimene bija šokēta, kad atklāja, ka tēvs sarūpējis viņai pusbrālīti.

Nu atklātībā nonākusi vēsts, ka populārajai dziedātājai iespējams ir arī pusmāsiņa. Metjū Noulzs iesaistīts jaunā paternitātes testa skandālā.

Nesen plašsaziņas līdzekļus sasniegusi vēsts, ka dziedātājai Bijonsē iespējams ir pusmāsa, par kuras eksistenci nevienam līdz šim nekas nebija zināms. Nekustamo īpašumu aģente un bijusī apakšveļas modele, Takoija Brenskomba ierosinājusi tiesā lietu par paternitātes noteikšanu viņas meitai. 30 gadus vecā sieviete no Hjūstonas (ASV) apgalvo, ka bērna tēvs ir populārās dziedātājas Bijonsē tēvs Metjū Noulzs.

Meitenīte nākusi pasaulē 2010. gadā un Brenskomba tagad ar tiesas palīdzību vēlas piespiest Metjū Noulzu veikt DNS testu, kas pierādītu, ka viņš ir bērna bioloģiskais tēvs. Sieviete arī pieprasa multimiljonāram Noulzam maksāt bērna uzturlīdzekļus, kā arī apmaksāt izdevumus par advokātu.

Bijonsē tēvam jau ir viens ārlaulības bērns – dēls Niksons, kurš arī pasaulē nāca 2010. gadā. Noulzam bija dēka ar sievieti vārdā Aleksandra Raita, vēl laikā, kad viņš bija precējies ar Bijosnē māti Tīnu. Kad Tīna atklāja, ka vīram ir mīļākā, kura piedevām ir mātes cerībās, viņa 2009. gada novembrī iesniedza laulības šķiršanās prasību tiesā.

Pēc šķiršanās Metjū neizvēlējās saistīt dzīvi ar gaidāmā bērna māti un 2013. gada jūnijā apprecējās otrreiz. Ar citu sievieti – bijušo modeli Džīnu Averiju. Bijonsē neatbalstīja tēva rīcību un uz viņa kāzām ar jauno sievu neieradās. Tās neapmeklēja arī Bijonsē jaunākā māsa – dziedātāja un modele Solānža Noulza.

Metjū bijusī mīļākā, aktrise Aleksandra Raita, laida pasaulē dēliņu, kuram deva vārdu Niksons. Pēc asinsradniecības viņš ir Bijonsē pusbrālis.

Pēc dēliņa piedzimšanas Raita pieprasīja veikt paternitātes testu, lai pierādītu, ka Noulzs ir bērna tēvs. Tests izrādījās pozitīvs un Bijonsē tēvam piesprieda maksāt Raitai bērna uzturlīdzekļus.

Taču šā gada martā Aleksandra bijusi spiesta pamest mājas un pārcelties ar dēlu uz patversmi, jo viņai nebija līdzekļu, lai nomaksātu parādu par dzīvesvietu.

Raita apgalvo, ka Niksona tēvs par bērnu nerūpējas un uzturlīdzekļos ir parādā 32 000 dolāru. Viņa bijusi spiesta meklēt sociālo darbinieku palīdzību, lai bērnam būtu ko ēst un naktīs jumts virs galvas.

Raitas un Noulza dēka ilga 18 mēnešus un beidzās brīdī, kad sieviete atklāja, ka ir mātes cerībās.


Написать комментарий