Parakstīts Nodomu protokols par futbola laukuma seguma nodošanu Olimpiskajam centram „Rēzekne”

foto: rezekne.lv
foto: rezekne.lv

Piektdien, 11.jūlijā, Rēzeknes pilsētas domē tika parakstīts Nodomu protokols par jaunākas paaudzes mākslīgā futbola laukuma seguma nodošanu SIA „Olimpiskais centrs Rēzekne” topošā futbola laukuma labiekārtošanai, ziņo Rēzeknes pašvaldības portāls.

Nodomu protokola parakstīšanas brīdī piedalījās Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs, SIA „Olimpiskais centrs „Rēzekne”” valdes loceklis Vladimirs Bogdanovs un Rēzeknes pilsētas Sporta pārvaldes vadītājs Nikolajs Krilovs, Latvijas Futbola federācijas (LFF) valdes loceklis, LFF Stadionu un infrastruktūras komitejas priekšsēdētājs Vladimirs Žuks un LFF Stadionu un infrastruktūras komitejas priekšsēdētāja vietnieks Juris Gorkšs.

Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs: „Pateicoties mūsu veiksmīgajai sadarbībai ar Futbola Federāciju, Rēzeknē jau drīz vien būs jauns futbola laukums, kur varēsim organizēt ne tikai pilsētas, bet arī daudz plašāka mēroga sacensības. Pilsētas pašvaldība ir ieguldījusi līdzekļus futbola laukuma pamatu un skatītāju tribīņu uzbūvei, bet tagad mēs esam saņēmuši arī jaunu, kvalitatīvu un mūsdienīgu futbola laukuma segumu.

Mēs esam priecīgi un lepni, ka Rēzeknē ir izveidojusies Futbola akadēmija, kurā apvienojušies privātie futbola klubi un Bērnu-jaunatnes sporta skola. Mūsu puiši godam pārstāv Rēzekni Pirmās līgas sacensībās, un ceram, ka viņi ne mazāk veiksmīgi demonstrēs savas spējas arī Augstākajā līgā. Nevar nepamanīt, ka sports Rēzeknē attīstās ļoti straujos tempos, un tas nozīmē gan fiziskās veselības nostiprināšanos, gan paplašinātas brīvā laika pavadīšanas iespējas rēzekniešiem”.

“Mākslīgā seguma futbola laukumu izveides programmas ietvaros šodien tika parakstīts Nodomu protokols par 105 x 68 metru jaunākas paaudzes mākslīgā futbola laukuma seguma nodošanu SIA „Olimpiskais centrs Rēzekne” topošā futbola laukuma labiekārtošanai. Pārējo stadiona infrastruktūras izveidi finansēs Rēzeknes pilsētas dome,” informē Vladimirs Žuks. Šis jau būs otrais pilna izmēra mākslīgais futbola laukums Rēzeknē. Kā zināms, 2011.gada septembrī pateicoties Rēzeknes pilsētas domes un Latvijas Futbola federācijas sadarbībai, tika atklāts mākslīgā seguma futbola laukums pie Rēzeknes 2.vidusskolas, kuru šodien aktīvi izmanto vietējās sporta skolas audzēkņi. Ņemot vērā Rēzeknes BJSS pieaugušo komandas sekmīgo sniegumu šīs sezonas SYFORM Latvijas 1.līgas čempionātā, mums ir pamats domāt, ka komanda iekļūs Virslīgas futbola čempionātā, attiecīgi jaunā futbola stadiona izbūve un mākslīgā seguma laukuma labiekārtošana ir nepieciešama visam Rēzeknes futbolam ilgtermiņā,” piebilst Vladimirs Žuks.


Написать комментарий