Spīdvejs: “Lokomotīve” uzvar līderi un iegūst bonusu

foto: sportaparvalde.lv
foto: sportaparvalde.lv

Notikumiem bagāta nedēļas nogale izvērtusies Daugavpils “Lokomotīvei”. Daugavpils spīdvejisti piektdien savā trekā pārspēja Polijas spīdveja līgas līderus, bet svētdien ieguva bonuspunktu Ribņikā, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Piektdien Daugavpilī viesojās Žešuvas “Marma”, kas tajā brīdī turnīra tabulā ieņēma pirmo vietu. Pirmajā komandu tikšanās reizē Polijā tika piedzīvota sagrāve ar 21:69. Šoreiz savu skatītāju priekšā izdevās reabilitēties. Ļoti labi tika iesāktas sacīkstes, tādējādi jau pēc četriem braucieniem 17:7. Tālāk viesi atrauties neļāva un laiku pa laikam draudīgi pietuvojās, taču apdraudēt saimnieku uzvaru viņi nespēja. Skaista uzvara ar 50:40. Spīdoši mūsu komandā nobrauca Ķasts Puodžuks, kuram 13 punkti un četras uzvaras atsevišķos braucienos.

Puodžuks bija lielisks arī svētdienas cīņā ar Ribņiku. Lai arī komanda piedzīvoja zaudējumu ar 37:53, tika iegūts bonuspunkts (mājās uzvarējām poļus ar +18), kas šajā situācijā bija galvenais. Puodžuks atveda komandai 13 punktus, un to pašu paveica arī Maksims Bogdanovs.

Turnīra tabulā “Lokomotīve” joprojām atrodas pēdējā vietā, tomēr atpalicība no konkurentiem ir neliela – astoto no trešās vietas šķir tikai trīs punkti!


Написать комментарий