Stallones 92 gadus vecā mamma vada auto un iet uz dejošanas kursiem

foto: All Over Press
foto: All Over Press

Populārā amerikāņu aktiera Silvestra Stallones (67) māte Džekija Stallone (92) neraugoties uz savu ļoti cienījamo vecumu aizvien ietur aktīvu dzīvesveidu.

Stallones kundze nofotografēta ceļā uz deju studiju Santamonikā. Pirms nodarbības viņa aprunājās ar gados jaunu deju pasniedzēju, bet pēc nodarbības devās uz itāliešu restorānu pusdienās. Aizvadītajā gadā Džekija piedzīvoja sirdslēkmi, tāpēc tagad viņa cenšas uzturēt sevi formā, apmeklējot stepa nodarbības, ko apgūst pie privātskolotāja.

Džekija vienmēr bijusi atklāta, runājot par sev veiktajām plastiskajām operācijām un vaļsirdīgi atzīst, ka nožēlo, ka tās veikusi. „Esmu pārcentusies ar plastiskajām operācijām, tāpēc tagad līdzinos burundukam, kam pilna mute riekstiem,” norāda Stallones kundze. „Kosmētiskā fillera „Juviderm” dēļ esmu kļuvusi līdzīga burundukam.” Džekija veic ķīmisko pīlingu un pēdējo gadu laikā ir veikusi vairāk nekā 50 kosmētisko preparātu injekciju, taču ne reizi nav lietojusi botoksu. Pēc Stallones kundzes vārdiem – viņai tas nav vajadzīgs – pateicoties labajiem gēniem, viņai nav krunciņu uz pieres.

Lai uzturētu sevi labā formā, Džekija katru dienu ēd spinātus: „Ik rītu es sagatavoju pāris paciņu spinātu un ēdu tos ar vārītu olu. Tas ir mana ilgā mūža noslēpums. Vai zināt vēl kādu, kurš 92 gadu vecumā izskatās tik labi? Esmu vesela, man ir divas reizes jaunāks vīrs – viņam ir 60!” Džekija ikdienā lieto arī vitamīnu kokteiļus, kas pagatavoti no brokoļiem, burkāniem un selerijas saknes. Tie visi sajaukti kopā blenderī. „Es nekad neēdu draņķus no konservu kārbām.” Džekija apgalvo, ka viņas dēls Silvestrs arī dievina spinātus un dārzeņus, tāpat kā viņa.



Džekijai ir arī dēls Frenks. 2012. gadā viņa apglabāja meitu Toniju, kura nomira no plaušu vēža. Kopš 1998. gada Stallones kundze ir precējusies ar doktoru Stīvenu Livainu.


Написать комментарий