Tikšanos ar papīra maisu uz galvas atzinuši par veiksmīgāko

foto: odditycentral.com
foto: odditycentral.com

Kaut gan iepazīšanās laikā cilvēku vairākums pievērš uzmanību potenciālā partnera ārējam izskatam, jaunā Londonas tendence spiež britus rīkoties tieši pretēji – slēpt seju zem papīra maisa.

Kā ziņo Oddity Central, pirmie, kuri izdomāja izmantot papīra maisu tikšanās laikā, bija pielikuma LoveFlutter izstrādātāji. Viņi piedāvā lietotājiem atrast otro pusīti, pamatojoties uz kopējām interesēm, – vēsta fedpost.ru.

Jāatzīmē, ka pielikuma izveidošana tika realizēta īsos termiņos, pateicoties elastīgai metodoloģijai, kuru veiksmīgi izmanto kompānija Ingenius Systems. Kompānija, kura savā darbā izmanto jaunās prakses visu pasūtītāju ideju īstenošanai, piedāvā saviem klientiem mājas lapu izstrādi.

Mājas lapas autori piedāvāja 60 vīriešiem un sievietēm piedāvāja piedalīties tā saucamajā ātrajā randiņā (Sped dating).

Kompānija pajautāja brīvprātīgajiem, vai viņi varētu ieinteresēt sarunas biedru tikai ar savu personību, bet pēc tam izdalīja viņiem papīra maisus un pēc tam, kad abu dzimumu pārstāvji personalizēja papīra maisus ar dažādu uzrakstu palīdzību, palūdza cilvēkiem uzlikt tos uz galvas.

Daži dalībnieki uz papīra uzzīmēja skaistus zīmējumus, bet citi aprobežojās ar šādiem ziņojumiem: „Esmu pieradis spiegot”, „Vai mana galva maisā izskatās liela?”, „Man ir trīs nieres”, „Konfidenciāli, es vēlos kļūt par roku fotografēšanas modeli” utt.

Pēc pasākuma beigām visi tā dalībnieki piekrita tam, ka ātrais randiņš ar papīra maisu galvā izrādījās neaizmirstams un veiksmīgs.

„Tas nebija līdzīgs parastai tikšanās reizei, – vēlāk žurnālistiem paziņoja 24 gadus vecais Zaks, kurš piedalījās šajā neparastajā eksperimentā. – Patiesībā mēs uzzinājām savu sarunas biedru rakstura īpašības, nepievēršot uzmanību viņa ārējam izskatam”.

Tādēļ, ka pasākumam LoveFlutter bija milzīgi panākumi Londonā, tika nolemts rīkot tos arī citās pilsētās, un drīzumā ātrie randiņi ar papīra maisiem uz galvas tiek gaidīti Ņujorkā.

„Mēs vēlamies cilvēkiem atgādināt, ka iepazīšanās pielikumu izmantošanai nav jābūt spēlei, – paskaidroja kompānijas līdzdibinātājs Deivids Standens. – Jums jāņem vērā ne tikai cilvēka āriene, kuru jūs plānojat uzaicināt uz tikšanos, bet arī viņa individualitāte”.

„Līdz ar selfiju un digitālā narcisisma ienākšanu mūsu dzīvē arvien lielāka uzmanība tiek pievērsta tikai cilvēka ārienei, – atzīmēja psiholoģe Andrea Kaliasa. – Protams, visi sapņo par pievilcīgu partneri, bet neaizmirsīsim par tik svarīgu aspektu kā cilvēku psiholoģiskā saderība”.


Написать комментарий