Start Strong – arī Ludzā!

foto: ludza.lv
foto: ludza.lv

No š.g. 30.jūnija līdz 2. jūlijam Ludzas novada Bērnu un jauniešu centrā notika apmācības jauniešiem „Start Strong!”, ziņo Ludzas novada portāls.

Apmācībās jaunieši apguva dažādas ar karjeras izaugsmi saistītas tēmas. Dažas no tēmām bija sekojošas: paaugstināt jauniešu konkurētspēju darba tirgū, uzrunāt potenciālos darba devējus, attīstīt savas komunikāciju prasmes un paaugstināt savu pašapziņu, pareizi veidot CV un motivācijas vēstuli u.c. tēmas.

Jaunieši aktīvi ņēma līdzdalību apmācībās – profesionālu pasniedzēju vadībā sastādīja savus CV un motivācijas vēstules, piedzīvoja, kas ir darba intervija un kā tai pareizi sagatavoties, pildīja dažādus uzdevumus. Apmācību dalībnieki vēlāk atzina, ka tāda veida apmācības ir ļoti vērtīgas. „Te viss notiek pa īstam! Nav nekāda garlaicīga lekcijas nodarbība, kur pasēdi un viss. Šeit viss caur praktisko un aktīvu līdzdarbošanos” – ar iespaidiem dalījās apmācību dalībnieki.

Apmācību pēdējā dienā viesojās uzņēmējs, SIA “Latgales dārzeņu loģistika” valdes loceklis Edgars Romanovskis, kurš dalījās ar jauniešiem pieredzē un NVA pārstāve, karjeras konsultante Skaidrīte Deksne-Cabule, kura iepazīstināja jauniešus ar NVA aktualitātēm.

Pēc apmācībām jaunieši saņēma sertifikātus par veiksmīgu un aktīvu darbošanos apmācībās.


Написать комментарий