Amerikas policisti ignorējuši sankcijas un sākuši izmēģināt Krievijas aprīkojumu 1

foto: transas.ru
foto: transas.ru

Oklahomas štata Policijas pārvaldes darbinieki uzsākuši helikopteru prožektora, kuru ražo Krievijas kompāniju grupa „Tranzas”, izmēģinājumus.

Tas noticis, neskatoties uz ieviestajām pret Krieviju sankcijām.  

Kā paziņoja „Tranzas” grupas pārstāvji, Krievijas prožektora testēšana sākusies: „Kompānijas Thommen Aircraft Instruments pārstāvniecība ASV un Oklahomas štata Policijas pārvalde sākusi prožektora HSL-1600 lidojuma izmēģinājumus”.

Kā tiek apgalvots, saskaņā ar pirmo testu rezultātiem Policijas pārvaldes piloti ir apmierināti ar atsevišķiem prožektora raksturojumiem, it īpaši ar „stara spilgtumu un krāsu bilanci, augstu prožektora stāvokļa izmaiņu ātrumu, iespēju virzīt staru vertikāli uz leju, kā arī ar prožektora darba efektivitāti infrasarkanajā diapazonā”. Šāds aprīkojums ir efektīvs glābšanas operāciju laikā, kā arī patruļu, izmeklēšanas un apsardzes pasākumos, – ziņo russian.rt.com.

Maskavā atzīmē, ka ASV prezidenta aicinājumi paplašināt sankcijas pret Krieviju rada skumjas, bet attiecas pret to filozofiski.

„Žēl, ka tik lielas valsts prezidents attiecas pret šādām lietām no tāda veida pozīcijām”, – ria.ru citē KF ārlietu ministra Sergeja Lavrova vārdus.

„Gluži pretēji atzīmēšu, ka BRICS līderi uzsvēruši, nosodot vienpusēju rīcību pasaules politikā, ka viņi nemeklē konfrontāciju, bet tieši otrādi, uzstājas par to, lai mēs kolektīvi strādātu, un ar lielvalstu palīdzību mēģinātu atrast savstarpēji pieņemamu dažādu problēmu risinājumu”, – turpināja Krievijas ĀM vadītājs.


Написать комментарий

BRICS līderi nosoda vienpusēju rīcību, proti, Ukrainas vienpusējo cīņu par valsts neatkarību un teritoriālo vienotību. Viņi kolektīvi atbalsta Krievijas intervenci Ukrainā un uzņemas kopīgu atbildību par krievu imperiālistu izlietajām asinīm.