Smart intriģējis auto amatierus ar jaunā Fortwo skicēm

foto: kolesa.ru
foto: kolesa.ru

Internetā parādījušās jaunā Smart fortwo skices.

Smart fortwo ārējais izskats konceptuāli līdzīgs automobilim Fourjoy, kurš sabiedrībai tika demonstrēts pērnā gada Frankfurtes motoru šovā. Interesantākie dizaineru risinājumi ir pus ovāls radiatora režģis, noapaļoti priekšējie un pakaļējie lukturi, īsas virsbūves pārkares un „muskuļotas" riteņu arkas. Fortwo interjeru raksturo minimālisms un lakonisms. Iepazīstoties ar iekšējo apdari, redzams kompakts instrumentu panelis ar krāsainu monitoru, trīs spieķu stūres rats un sensors displejs, kurš aizvieto ierasto centrālo konsoli, – vēsta kolesa.ru.  

Automobilim Smart fortwo, tāpat kā forfour, dzinējs ir novietots aizmugurē. Uz Renault Twingo platformas projektētajiem automobiļiem sākumā būs divi benzīna dzinēji. Patērētāji varēs izvēlēties starp jauno 1,0 l atmosfēras motoru ar 70 zirgspēku jaudu un 0,9 l dzinēju ar 90 zirgspēku jaudu. Vēlāk šai gammai pievienosies 100 zirgspēku benzīna agregāts un elektriskā iekārta.

Kompānijas preses dienesta ziņojumā tiek atzīmēts, ka automobiļu pasūtījumu noformēšana sāksies 31. jūlijā, bet tie tiks piegādāti, sākot ar septembri. 


Темы: , , ,

Написать комментарий