Kevins Kostners Berlīnē izvēlas Volkswagen Multivan Highline

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Ferrari, Bugatti, Lamborghini, Hummer vai pat armijas bruņu mašīna. Tāds parasti ir pasaules mēroga skatuves zvaigžņu transporta arsenāls.

Oskara balvas ieguvēja Kevina Kostnera grupas „Modern West” ekskluzīvajā koncertā restorānā Spindler&Klatt Berlīnē par transportu rūpējās desmit melni Multivan Highline mikroautobusi. Pasākums norisinājās Berlīnes modes nedēļas ietvaros, kurā tika prezentēta zīmola Arqueonautas pavasara un vasaras kolekcija. Holivudas zvaigzne ir Otto Group piederošā dzīvesstila zīmola partneris.
Arī ar Volkswagen Commercial Vehicles Kevinam Kostneram ir īpašas attiecības. „Kad es iekāpju Multivan, es jūtos gandrīz kā mājās,” atzīst pasaulslavenais aktieris, producents un režisors.

Kevins Kostners ļoti labi zina, kas ir Multivan Highline, jo šo mikroautobusu viņa grupa jau izmantoja Vācijas tūres laikā 2011. gadā. Šobrīd savā dzīvesvietā Santa Barbarā Kevins Kostners pārvietojas ar Volkswagen Touareg.

Slavenības autoparkā ir Multivan Highline mikroautobusi ar 180 ZS dzinējiem un sēdekļu apdari no ādas. Tie aprīkoti ar navigācijas sistēmām un tonētiem logiem. Īpaši praktiska ir Digital Voice Enhancement griestu skaļruņu sistēma, kas atvieglo aizmugurē sēdošo pasažieru saziņu ar autovadītāju.

Leģendārā Volkswagen Bulli jaunākās paaudzes automobilis ir zvaigznes iecienītākais transportlīdzeklis. Dodoties tūrēs, tieši mūziķi visbiežāk izvēlas Multivan. Galu galā tas ir arī kulta automobilis. Piemēram, vēl nesen Volkswagen Commercial Vehicles pārvadāja filmas „Neiznīcināmie 3” (The Expendables 3) aktierus Kannu kinofestivāla laikā.


Написать комментарий