Dženifera Lopesa uz tikšanos ar ASV pirmo lēdiju ierodas ar māsu un meitu

foto: All Over Press
foto: All Over Press

Dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa (44) kopā ar savu māsu Lindu (42) un sešus gadus veco meitu Emmi devās uz tikšanos ar ASV pirmo lēdiju Mišelu Obamu.

Dženifera un viņas mazā meita bija tērpušās līdzīgos maigi rozā krāsas apģērbos, savukārt māsa Linda izraudzījusies futlāra veida kleitu. Mazā modes dāma Emme rokās turēja „Gucci” somiņu, kas maskā 530 ASV dolāru. Pēc tam, kad Mišela Obama viesnīcā „Hilton” iepazīstināja klātesošos ar Lopesu, dziedātāja teica svinīgo uzrunu. Kad svinīgā daļa bija beigusies, Dženifera un Obamas kundze piemiņai pozēja „selfija” bildītei, kuru vēlāk atrādīja sociālajos tīklos.

Dženifera Lopesa ir pasaules mēroga superzvaigzne, taču arī viņas jaunākā māsa guvusi labus panākumus savā arodā kā TV žurnāliste. Linda ir absolvējusi Longailendas universitāti Ņujorkā un pēc tam vadījusi neskaitāmas radio un TV pārraides. Dženifera vēl nebija iemantojusi pasaules slavu kā dziedātāja un aktrise, kad 1993. gadā Lindas vārds bija iekļauts populārāko spāņu mēlē runājošo amerikāņu sarakstā. Linda nav saņēmusi „Oskara” un „Grammy” godalgas kā viņas māsa Dženifera, taču Linda pirms desmit gadiem saņēmusi „Emmy” balvu kā labākā informatīvās TV programmas vadītāja. Abas māsas vienmēr bijušas ļoti tuvas, bet vēl vairāk satuvinājušās pēc tam, kad abas kļuva par māmiņām vienā un tajā pašā gadā. Dženiferas dvīņi Makss un Emme pasaulē nāca 2008. gada februārī, bet Lindas meita Lūsija piedzima tā paša gada augustā.


Написать комментарий