Maļinovas pagastā tiks veikti ūdenssaimniecības attīstības darbi par vairāk nekā pusmiljonu eiro

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šā gada 25. aprīlī Maļinovas pagasta pārvalde izsludināja atklātu konkursu par ūdenssaimniecības attīstības darbu veikšanu Maļinovas ciematā.

Savukārt 17. jūlijā Iepirkumu uzraudzības biroja portālā parādījās informācija par to, ka par konkursa uzvarētāju kļuvis Krāslavā reģistrēts uzņēmums „Nordserviss”, kurš ir vadošais uzņēmumu apvienības „UNL-K” apvienības partneris.

Kā norādīts ziņojumā par plānoto līgumu, kopumā uz pasūtītāja nosacījumu izpildi pretendēja 5 uzņēmumi, tomēr mazāko iepirkuma summu 500 392,60 eiro apmērā (bez PVN) piedāvāja tieši šis uzņēmums.

Saskaņā ar konkursa nolikumu darbu izpildes termiņš sastāda 7 mēnešus no līguma slēgšanas dienas (neņemot vērā tehnoloģisko pārtraukumu). Darbu garantijas termiņš nevar būt mazāks par 2 gadiem.

Atzīmēsim, ka pēc konkursa izsludināšanas, 19. maijā tā nolikuma preambulā tika veikti grozījumi, tādēļ pieteikumu iesniegšanas termiņš tika pagarināts līdz 6. jūnijam. Savukārt pēc dažām dienām tika mainīts viens no konkursa nolikuma punktiem, kas tomēr neietekmēja pieteikumu iesniegšanas termiņu.


Написать комментарий