Karatē vasaras nometne

foto: sportaparvalde.lv
foto: sportaparvalde.lv

Karatē Akadēmijas ”LFSKA” karatisti lietderīgi pavadīja sava vasaras brīvlaika dienas sertificētā karatē sporta nometnē „SATORI”, kas tika organizēta uz Aglonas ģimnāzijas bāzes, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Divu nedēļu garumā nometnē vairāk kā 100 bērni no dažādām Latgales pilsētām nostiprināja savu veselību un attīstīja savas karatē zināšanas.

Pieredzējušu pedagogu vadībā tika organizēta un īstenota speciāla nometnes programma, kas iekļāva sevī ne tikai karatē, bet arī daudzus citus sportiskus, kognitīvus un attīstošus pasākumus. Bērni ar prieku spēlēja futbolu, volejbolu, florbolu un novusu, piedalījās dažādās stafetēs un konkursos, peldējās un makšķerēja. Tika organizēta ekskursija uz Aglonas Baziliku un daudzi citi pasākumi. Karatē nodarbībās bija lietderīgi apmainīties pieredzē un meistarībā ar bērniem no citu pilsētu karatē klubiem. Nometnē organizētajā kumite (divcīņa) turnīrā veiksmīgi startēja mūsu karatisti. Ēriks Medņikovs turnīrā izcīnīja pirmo vietu, Sergejs Kudlis un Edvards Juršens – otrās vietas un Edvīns Juršens – trešo vietu. Nometnes izskaņā tika apbalvoti labākie, kā arī bērnus priecēja diskotēka ar svētku ugunskuru.

Detalizētāka informācija pieejama Akadēmijas „LFSKA” mājaslapā.


Написать комментарий