Latvijas U-19 sieviešu frisbija izlase ar uzvaru iesāk pasaules junioru čempionātu

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Ar veiksmīgu startu pasaules junioru čempionāts iesācies Latvijas U19 sieviešu frisbija izlasei, kas turnīra ievadspēlē ar 17:9 pārspēja Austrālijas vienaudzes, informē Latvijas Frisbija federācija

Slikto laikapstākļu dēļ - negaiss, zibens, lietus - spēle pret austrālietēm tika pārtraukta 45.minūtē pie rezultāta 8:4 Latvijas meiteņu labā. Pēc ilga pārtraukuma spēle tika atsākta, bet latvietes nebija zaudējušas motivāciju un koncentrēšanās spēju, kā rezultātā pārliecinoša uzvara ar 17:9. Izlases spēlētājas pašas ir apmierinātas ar sniegumu pirmajā spēlē un stāsta, ka komandā ir pacilāts noskaņojums un draudzīga atmosfēra.

Latvijas U19 vīriešu izlasei gan neveicās tik labi - piedzīvoti divi zaudējumi abās pirmās dienas spēlēs. Čempionātu puiši sāka pret mājiniekiem - Itālijas izlasi. Spēle bija sīva, tomēr beigās mūsējiem nācās atzīt itāļu pārākumu (9:17). Puiši pēc spēles jutās emocionāli sagrauti, emocijas situšas augstu vilni. Iespējams, tas ietekmēja sniegumu arī otrajā spēlē, kur spēles sākums pret Austrāliju neizdevās kā iecerēts un radās grūtības ar punktu gūšanu. Tomēr spēles otrajā pusē mūsu puiši saņēmās un parādīja labu sniegumu. Diemžēl ar to bija par maz un beigās zaudējums Austrālijas izlasei ar 15:17.

Otrdien gan U-19 vīriešu, gan sieviešu izlasēm pirmā spēle pret Kolumbijas izlasēm. Otrajā spēlē meitenes tiksies ar Lielbritānijas pārstāvēm, savukārt, puiši - ar Zviedrijas izlasi.

 


Написать комментарий