Busulis: Uz Jauno vilni neiešu, dārgas biļetes

foto: lat.mixnews.lv
foto: lat.mixnews.lv

Pazīstamaiss latviešu dziedātājs Intars Busulis šogad neplāno piedalīties konkursā "Jaunais Vilnis", kā arī to apmeklēt. Par to viņš pastāstīja intervijā portālam Mixnews.lv.

"Man ir cits koncerts vienā no dienām, [kad norisinās "Jaunais Vilnis"], kas bija uz līguma pamata un biju spiests pateikt jā. Šogad man galīgi nesanāk, esmu diemžēl pār'ak aizņemts tajā laikā," sacīja Busulis.

Uz jautājumu, vai viņš plāno apmeklēt "Jauno Vilni", Busulis atbildēja īsi: "Dārgas biļetes".

Savukārt ārlietu ministra Edgara Rinkēviča lēmumu aizliegt Latvijā iebraukt trim Krievijas māksliniekiem - Oļegam Gazmanovam, Josifam Kobzonam un Valērijai – dziedātājs komentēt kategoriski atteicās, norādot, ka viņš nerunā par naudu un politiku.

"Es sev apsolījos nerunāt par politiku. Tas ir ļoti intīms process. Es savu nostāju paužu vēlēšanās pie vēlēšanu urnas. Par to negribu izteikties vispār," sacīja Busulis.

Portāls Mixnews.lv jau ziņoja, ka ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (V) liedzis Latvijā ieceļot trīs plaši pazīstamiem Krievijas dziedātājiem - Oļegam Gazmanovam, Josifam Kobzonam un Allai Perfilovai, kura pazīstama ar skatuves vārdu Valērija.


Написать комментарий