Skrudalienas pagasta iedzīvotājas vēlas organizēt vingrošanas nodarbības

foto: bliss.lv
foto: bliss.lv

Daugavpils novada domes Finanšu komitejas sēdē tika izskatīts sabiedriskās organizācijas „Silenīte” lūgums atbalstīt ieceri organizēt Skrudalienas pagastā vingrošanas nodarbības sievietēm.

Ziņotāja – sieviešu kluba „Silenīte” locekle Diāna Pušļaka – pastāstīja, ka sabiedriskā organizācija ir izstrādājusi projektu „Vingrošanas nodarbību organizācija Skrudalienas pagasta iedzīvotājiem”, kuru var pieteikt dalībai Borisa un Ināras Teterovsku programmā „Nāc un dari! Tu vari”.

Kopējās projekta izmaksas ir 3 700 eiro, 90% no tām ir publiskais finansējums, savukārt 10% jeb 370 eiro sastāda Daugavpils novada pašvaldības līdzfinansējums.

Pēc ziņotājas vārdiem, pagastā nepieciešams organizēt sporta nodarbības, pieaugušajiem plāno piedāvāt iespēju apmeklēt ne tikai vingrošanas, bet arī deju nodarbības.

Projekta ietvaros tiks organizēti četri pasākumi, kuros piedalīsies fizioterapeiti, pilates speciālisti, kuri sniegs teorētiskas zināšanas, kā arī plānots iegādāties sporta nodarbībām nepieciešamo inventāru.

Finanšu komitejas locekļi atbalstīja sieviešu kluba iniciatīvu un nodeva jautājumu izskatīšanai nākamajā novada domes deputātu sēdē.


Написать комментарий