Končita Vursta: Vladimirs Putins ir pievilcīgs vīrietis

foto: esckaz.com
foto: esckaz.com

Dziedātājs Tomas Noivirts, zināms, kā Končita Vursta, slavens ir ne tikai ar savu sievietes tēlu, bet arī ar tieksmi provocēt sabiedrību. Pirms diviem mēnešiem, Vursta skraidīja pa skatuvi sievietes tēlā konkursā "Eirovīzija 2014".

Nesen, viņš izdevumam "The Guardian", atbildot uz jautājumu " Vai jūs varētu sniegt kādu modes stila padomu Vladimiram Putinam?", Končita šokēja ar savu atbildi:"Ak, Dievs! Nē, nedomāju. Man jāsaka, ka viņš ir pievilcīgs vīrietis. Ziniet, nevajag jaukt dažādas lietas kopā".

Via tā ir atklāta sajūsma par Putina seksualitāti? Pēc uzvaras "Eirovīzijā" Noivirts kļuva par ikonu gejiem-aktīvistiem visā apsaulē. Kopš tā laika masu mediji sāka Noivirtam uzdot neskaitājums jautājumus par viendzimuma laulībām un homofobiju.

Parasti, Vursta no šiem jautājumiem mēdza veikli izvairīties, nevainīgi sajauca dažādus vārdus kopā ar politkorektumu. Tomēr intervijā "The Guardian", viņš atļāvās pieminēt, ka Krievijas valdība homoseksuālisma jautājumos ir konservatīva. Vai Austrijas dziedātājs beidzot būtu iekritis žurnālistu izliktajās lamatās? Varbūt viņš patiešām sajūsminās par Putinu? Neviens nezina kā ir patiesībā.


Написать комментарий