Krievijas dziedātājs Jaunajā vilnī uzkrīt virsū Pugačovai

foto: kadrs no video
foto: kadrs no video

Konkursa "Jaunais vilnis" noslēguma koncertā bijušais Krievijas grupas "Čaj vdvojem" solists Stass Kostuškins iekļuva kuriozā situācijā. Internetā parādījies video, kurā redzams, kā dziedātājs sava numura laikā devās pie skatītājiem un pienāca klāt Allai Pugačovai.

Pēc tam dziedātājs mēģināja uzrāpties uz mēbeles gala, kas atradās blakus primadonnai, bet tā ielūza dziedātāja svara dēļ. Rezultātā viņš uzkrita virsū izbrīnītajai primadonnai.

Komponists Igors Krutojs operatīvi noreaģēja un metās palīgā Pugačovai. Nikolajs Baskovs šajā laikā gan smējās, bet pats notikušā vaininieks mierīgi nodziedāja piedziedājumu un devās atpakaļ uz skatuves.

Dziesmas beigās bijušais "Čaj vdvoem" solists palūdza piedošanu primadonnai: "Alla Borisovna, piedodiet! Es tā gribēju ar jums padejot. Galds neizturēja".

Jau ziņots, ka "Jaunajā vilnī" uzvarēja Nuza Buzaladze no Gruzijas. Otrajā vietā – Viktorija Petrika no Ukrainas, savukārt trešajā vietā ierindojās ukrainis Vjačeslavs Ribikovs.

Pugačova šoreiz piešķira divas īpašas "Allas zvaigzne" balvas. Pirmā balva tika Stasam Šurinam no Latvijas, otrā - Monikai Linkite no Lietuvas.


Написать комментарий