«Liepājas metalurgu» vēlas iegādāties seši investori

foto: rus.db.lv
foto: rus.db.lv

Seši potenciālie investori izteikuši saistošos piedāvājumus iegādāties „Liepājas metalurgu”, portālu lsm.lv informē uzņēmuma pārdevēju pārstāvji.

Ziņots, ka līdz šim bija palikuši 10 potenciālie investori, kam līdz ceturtdienai jeb jūlija beigām bija jāizstrādā konkrēti saistošie piedāvājumi „Liepājas metalurga” iegādē.

Atlikušo sešu investoru vidū ir uzņēmēji gan no Austrumeiropas, gan Rietumeiropas.

LM maksātnespējas administrators Haralds Velmers atzīst, ka tagad iecerēta „detalizēta investoru piedāvājumu, papildu investoru nosacījumu un darījumu struktūras analīze, labākā investora izvēle, darījuma dokumentācijas sagatavošana, saskaņojumu saņemšana un darījuma noslēgšana”. „Noslēdzošajā pārdošanas procesa posmā būs nepieciešams arī saskaņot darījuma nosacījumus un struktūru starp labāko investoru un trim nodrošinātajiem kreditoriem,” turpmāko rīcības plānu ieskicē Velmers.

Ceturtdien beidzās arī pieteikumu termiņš par „Liepājas ostas LM” iegādi. Kopējais pieteikumu skaits būs zināms nākamajā nedēļā, kad tiks saņemti arī pa pastu iesūtītie piedāvājumi. Tad tiks izvēlēts labākais piedāvājums un tad mēneša laikā būs jāslēdz līgums par „Liepājas ostas LM” iegādi.

 


Написать комментарий