BMW atzīmēs savu simtgadi ar jaunu modeli 1

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Daži autoražotāji drīz pārspēs viedtālruņu darinātājus savu modeļu paaudžu maiņas intervāla ziņā. Būtu jautri, ja tas notiktu kā minimums reizi gadā.

Runāja par šo auto daudz un dikti. Vēl pirms četriem gadiem to izstādīja Frankfurtes automobiļu izstādē teju vai kā pirms sērijveida ražošanas prototipu. Izstādīja arī nākamajā gadā Parīzē un tad vēlreiz Frankfurtē. Viens testa automobilis pamanījās nodegt izmēģinājuma brauciena laikā. Cits iekļuva ceļu satiksmes negadījumā.

Beidzot varam uzskatīt, ka ilgi gaidītais BMW hibrīds ar nosaukumu i8 patiešām izbraucis pa rūpnīcas vārtiem un ir gatavs doties pie potenciālajiem pircējiem. Tomēr prieki nav tik lieli, kā gribētos, jo BMW jau darījis zināmu par nākamo hibrīda paaudzi – BMW i9.

Ja var ticēt tām informācijas druskām, ko žurnālistiem pabēris pats BMW un tām baumām, kuras izplata neoficiāli, bet droši avoti, tad BMW i9 klajā varētu nākt jau 2016. gadā, kad bavārieši svinēs savu simto dzimšanas dienu. Vairāk gan par šo jaunumu nekādas plašākas informācijas pagaidām nav, taču pastāv cerība, ka pēc diviem mēnešiem Parīzes izstādē kāds mājiens jau nu noteikti tiks dots.


Написать комментарий

man tāpat kā lielākajai daļai krievu nāksies pārvietoties ar tarataiku