Aicina piedalīties konkursā «Mana dzīves vide Daugavpils novadā"

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Jau otro gadu pēc kārtas skaisti iekārtotu un sakoptu lauku sētu, zemnieku saimniecību, individuālo māju, daudzdzīvokļu māju īpašnieki vai valdītāji, dažādu nozaru uzņēmumi un pašvaldības iestādes aicinātas pieteikties konkursam "Mana dzīves vide Daugavpils novadā", portālam Gorod.lv paziņoja Daugavpils novada domes Pašvaldības īpašuma nodaļas vadītāja Vasilisa Pudovkina.

Jāatzīmē, ka konkursā aicināts piedalīties ikviens Daugavpils novada administratīvajā teritorijā esošais zemes, privātmājas, lauku sētas, zemnieku saimniecības, daudzdzīvokļu mājas īpašnieks vai cita pilnvarota persona, ražošanas vai pakalpojumu uzņēmums (t.sk. veikals, kafejnīca) ēku īpašnieki, pagasta pārvaldes, skolas, muzeji, kultūras nami, bibliotēkas, sociālo pakalpojumu iestādes, kas aktīvi darbojas, sekmējot lauku vides attīstību un veidojot skaistu un sakoptu ciemu, novadu, Latgali.

Konkursa nolikumā, kas pieejams Daugavpils novada pašvaldības mājas lapā, norādīts, ka konkursa uzdevums ir nominēt sakoptākos objektus šādās grupās: sakoptākā lauku sēta, paaudžu mantojums lauku sētā, sakoptākā individuālā māja, sakoptākā pašvaldības iestāde, sakoptākā daudzdzīvokļu māja, sakoptākais uzņēmums, sakoptākais veikals vai kafejnīca. Paredzēta arī specbalva nominācijā „Interesants vides objekts – pirts un savdabīgais dārzs”.

Dalībai konkursā var pieteikties ikviens novada iedzīvotājs, pats īpašnieks vai tā pārstāvis, pagasta pārvaldes, kā arī draugi, radi, kaimiņi, kuru acuraugs ir skaisti sakopta lauku sēta, privātmāja, daudzdzīvokļu māja, uzņēmums, iedzīvotājiem draudzīgs veikals, kafejnīca vai pašvaldības iestāde.

Pieteikties konkursam var līdz 2014.gada 15.augustam, aizpildot pieteikumu. Pieteikumā jānorāda precīza adrese, pieteikuma iesniedzēja vārds/uzvārds, kontakti (telefona numurs, e-pasta adrese), īss saimniecības apraksts, izveidošanas gads, kā arī tas, vai tās ir iedzīvotāju dzimtās mājas. Aizpildīto pieteikumu var nosūtīt elektroniski uz e-pastu vasilisa.pudovkina@dnd.lv vai iesniegt personiski pagasta pārvadē vai Daugavpils novada domes Pašvaldības īpašuma nodaļā – Rīgas ielā 2, Daugavpilī, kab.26, vai zvanot pa tālr. 65476739, 26357842.


Написать комментарий