Rinkēviča iedvesmota Ukraina gatavojas melnajā sarakstā iekļaut 500 krievu māksliniekus 1

foto: www.puaro.lv
foto: puaro.lv

Pēc Edgara Rinkēviča skandalozā lēmuma liegt iebraukšanu Latvijā trīs Krievijas māksliniekiem, Ukraina gatavojas darīt to pašu. Tiesa ievērojami lielākam skaitlim - 500 māksliniekiem!

"Es neatzīstu dziedātājas Annijas Lorakas un citu estrādes, kultūras un mākslas pārstāvju attieksmi pret Krievijas darbībām. Mēs šobrīd gatavojam sarakstu ar 500 krievu māksliniekiem, kuriem tiks liegta iebraukšana Ukrainā," raksta savā Facebook Ukrainas iekšlietu ministra padomnieks Antons Gerašenko.

Gerašenko uzskata, ka šie mākslinieki apmeklējot Ukrainu pelna naudu, tādēļ viņiem peļņas avots esot jānoslēdz: "Uzskatu, ka lēmums neļaut viņiem pelnīt ar koncertiem Ukrainā ir pareizs. Lai viņi brauc uz Krimu un koncertē turienes tukšajās pludmalēs kaijām par prieku!"

Kā zināms, īsi pirms festivāla Jaunais Vilnis, Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs liedza iebraukšanas iespēju valstī Josifam Kobzonam, Valērijai un Oļegam Gazmanovam.


Написать комментарий

Ja kādas valsts politikai nav kas pieņemams, tad tā cīnās pret to, kas tai nav pieņemams. Skatuves māksliniekiem ir grūti izvairīties no politikas, ja politiķi vēlas caur to darbošanos panākt savas ieceres.