Pugačova draud atriebties Stasam Kostjuškinam

foto: starslife.ru
foto: starslife.ru

Sabiedrība turpina ķiķināt par populāro dziedātāju Stasu Kostjuškinu un viņa "upuri" Allu Pugačovu.

Atgādinām, ka jauno dziedātāju konkursa "Jaunais vilnis" laikā solists, no skatuves, burtiski uzgāzās virsū Krievijas primadonnai.

Izrādās, ka dīva bija laicīgi noreaģējusi un iešņākusi Stasam ausī:"Tu nedomā...Es tev atriebšos...Pati uzkritīšu tev virsū! Un es neesmu nekāda spalviņa", raksta ārvalstu mediji.

Portāls Mixnews.lv jau rakstīja, ka konkursa "Jaunais vilnis" noslēguma koncertā bijušais Krievijas grupas "Čaj vdvojem" solists Stass Kostuškins iekļuva kuriozā situācijā.

Internetā parādījies video, kurā redzams, kā dziedātājs sava numura laikā devās pie skatītājiem un pienāca klāt Allai Pugačovai.

Pēc tam dziedātājs mēģināja uzrāpties uz mēbeles gala, kas atradās blakus primadonnai, bet tā ielūza dziedātāja svara dēļ. Rezultātā viņš uzkrita virsū izbrīnītajai primadonnai.

Komponists Igors Krutojs operatīvi noreaģēja un metās palīgā Pugačovai. Nikolajs Baskovs šajā laikā gan smējās, bet pats notikušā vaininieks mierīgi nodziedāja piedziedājumu un devās atpakaļ uz skatuves.

Dziesmas beigās bijušais "Čaj vdvoem" solists palūdza piedošanu primadonnai: "Alla Borisovna, piedodiet! Es tā gribēju ar jums padejot. Galds neizturēja".


Написать комментарий