Londonas mērs: Lielbritānija ir tuvu iziešanai no ES 2

foto: euromag.ru
foto: euromag.ru

Londonas mērs Boriss Džonsons domā, ka Lielbritānijai jāizstājas no ES sastāva gadījumā, ja savienībā netiks veiktas nekādas reformas problēmu noregulēšanai.

„Novērojot to, par ko pārvēršas ES sociālā politika, savienības dalībvalstu ekonomiku stagnāciju, Briseles ieviešamo normu virknes absurdumu, var secināt, ka mēs tuvojamies stadijai, kurā mums, iespējams, būs labāk iziet no Eiropas Savienības, nekā palikt tās sastāvā”, – interfax.ru citē mēra rakstu Daily Telegraph.

Londonas mērs ir pārliecināts, ka Lielbritānija varēs vadīt reformu ieviešanas kampaņu. „Tomēr, ja mēs vēlamies gūt panākumus, mums ir nepieciešams sabiedroto atbalsts, jānovērtē, kādā veidā mūsu partneri redz šo situāciju”, – tiek atzīmēts rakstā.

Mērs domā, ka valsts premjerministram Deividam Kameronam jāliek skaidri saprast Eiropas Savienības dalībvalstīm, ka Lielbritānija ir gatava iziet no ES sastāva, ja Londonai neizdosies vienoties ar Briseli par pārmaiņām.

Pret Eiropas Savienību vērsta retorika Lielbritānijā izskan jau sen – gan sabiedrībā, gan varas aprindās. Proti, Deivids Kamerons apsolīja atkāpties, ja nenotiks referendums par izstāšanos no Eiropas Savienības.


Написать комментарий

Kamerons ir bik galvaa sists... bet nu tas taa... lai jau pasapno bishkinj, kad referendums pienaaks tad bus tads aplauziens Kameronam, ka taapat aizies no politikas neskatoties uz to ka tomer referendums notika :)

piekrītu, ka "Briseles ieviešamo normu virknes absurdumu" ir tik daudz, ko var ieviest tikai ierēdņi, kuriem gribas pazīmēties un šis birokrātiskais bieds paralizē darbu cilvēkiem, kas godīgi veic savus darbus.

Написать комментарий