Kristina Agilera atkal pozē kaila grūtniecības pēdējos mēnešos

foto: V
foto: V

Populārā amerikāņu dziedātāja Kristina Agilera (33), kura šobrīd ir otrā bērna gaidībās, kaila pozējusi amerikāņu žurnāla „V” rīkotajā fotosesijā.

2008. gadā, kad Kristina Agilera bija precējusies ar mūzikas producentu Džordanu Bretmenu un gaidīja pasaulē savu pirmdzimto – dēliņu Maksu – viņa kaila pozēja glancētajam žurnālam „Marie Claire”.

Ir pagājuši seši gadi, Agileras laulība ar Bretmenu ir šķirta un viņas dzīvē ienākusi jauna mīlestība. Šā gada Valentīndienā filmu producents Metjū Ratlers bildināja savu slaveno draudzeni un jau nedēļu pēc šī notikuma pāris pavēstīja, ka ir kopīga mazuļa gaidībās. Zināms, ka dziedātāja un viņas dzīvesdraugs kļūs par vecākiem meitiņai. Jautāta, kāpēc piekritusi kaila pozēt arī otrās grūtniecības laikā, Agilera norādījusi: „Kā sieviete es lepojos un pieņemu savu ķermeni visos dzīves periodos, saglabājot bezbailību un pašpārliecinātību, neraugoties uz nezināmo, ko nesīs nākotne.”

Tālajā 1991. gadā aktrise Demija Mūra bija precējusies ar aktieri Brūsu Villisu un gaidīja pasaulē ierodamies otro meitu Skautu Larū. Viņa ir pirmā slavenība, kas pēdējos grūtniecības mēnešos kaila pozējusi žurnāla vākam. Demijas fotogrāfija tolaik rotāja izdevumu „Vanity Fair”. Šī fotosesija izraisīja plašu ažiotāžu sabiedrībā. Vieni atbalstīja, citi nosodīja, taču vēlākos gados Demijas paraugam sekojušas arī citas slavenas grūtnieces.

1999. gadā žurnālam „W” pēdējos grūtniecības mēnešos kaila pozēja supermodele Sindija Krauforde. Viņa tolaik gaidīja pasaulē pirmdzimto – dēlu Presliju. Arī Sindijas „amata māsa” – vācu supermodele Klaudija Šīfere – izģērbās reklāmas fotosesijā žurnālam „Vogue”, kas norisinājās, kad viņa bija grūtniecības pēdējos mēnešos.

Lai gan izcilās balss īpašniece Meraija Kerija teic, ka grūtniecības laikā nav spējusi uz sevi paskatīties spogulī, un pat vīram rādījusies tikai ietinusies dvielī (tik ļoti nav spējusi sadzīvot ar papildus nākušo svaru), viņa tomēr ir pozējusi kaila laikā, kad gaidīja dvīņus Morokanu un Monro.


Написать комментарий