Pirmie attēli ar modernizēto “Lada Granta” sedanu

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Internetā publicēti pirmie publicitātes attēli, kā arī viena aculiecinieka fotogrāfija no modernizētā "Lada Granta" sedana slēgtās prezentācijas markas izplatītājiem.

Modernizētais "Lada Granta" ieguvis citādu priekšējo buferi, sānskata spoguļu korpusus un miglas lukturu ietvaros. Šie virsbūves elementi ieturēti "Lada Granta" liftbeka modifikācijas stilā, kas ražošanā "IžAvto" rūpnīcā nonāca maijā.

Pēc provizoriskas informācijas, atjauninātajam "Lada Granta" būs pieejama kruīza kontrole un jauns borta dators. Sērijveida ražošanā modernizētais "Lada Granta" nonāks septembrī.

Atgādinām, ka šī ir jau otrā "Landa Granta" modernizācija. Pirmo reizi, 2012. gadā, automobilis ieguva jaunu manuālo pārnesumkārbu.

"Lada Granta" pieejams ar 1,6 litru benzīna motoru, kas atkarībā no versijas attīsta 81 līdz 106 zirgspēku jaudu. Transmisiju izvēle – piecpakāpju manuālā vai četrpakāpju automātiskā.

Krievijas tirgū "Lada Granta" maksā no 289 tūkstošiem rubļu (6 021 eiro), savukārt "Sport" modifikācija ar 120 ZS motoru – 482 tūkstošus rubļu (10 042 eiro).


Темы: , , ,
Написать комментарий