Amerikāņu TV “seja” cenšas līdzināties Bārbijai

foto: All Over Press
foto: All Over Press

46 gadus vecā amerikāņu modele, aktrise un realitātes šovu zvaigzne Leisija Vailda (attēlā) tiek dēvēta par septīto pasaulē lielāko krūšu īpašnieci, bet pie šī titula dāma negatavojas apstāties, un nesen viņa jau atkal gūlusies zem skalpeļa, lai uzlabotu savas ķermeņa formas.

Šī gada pavasarī viņa šovā My Strange Addiction sūkstījās, ka neviens ārsts nevēlas uzņemties risku un vēl palielināt viņas krūšu apaļumus, bet viņa nav metusi plinti krūmos - kamēr tiek meklēts īpaši drosmīgs krūšu plastikas ķirurgs, Leisija veikusi dibena un citu ķermeņa daļu operācijas.

Jau vēstīts, ka Leisijas sapnis ir tikt pie QQQ izmēra krūtīm, bet šovasar viņa spēra soli tuvāk sapnim par līdzināšanos Bārbijai - ar vairāku operāciju palīdzību palielināta viņas pēcpuse, viduklis padarīts šmaugāks, kā arī veiktas dažādas sejas vaibstu korekcijas.

Operāciju rezultātu sešu bērnu māmiņa steigusi atrādīt pludmalē Floridā, kur pieticīgajā rozā krāsas bikini tērptā kundze nevienu nav atstājusi vienaldzīgu.

Ārvalstu mediji lēš, ka sieviete pārdzīvojusi 36 plastiskās operācijas, un viņas dzīves moto ir pārliecība, ka tikai ķirurģiska iejaukšanās cilvēka ķermeni var padarīt perfektu.


Написать комментарий