Bokss Vienības laukumā

foto: sportaparvalde.lv
foto: sportaparvalde.lv

No ceturtdienas līdz pat sestdienai Daugavpilī norisināsies tradicionālais brāļu Leonarda un Aleksandra Purvinsku piemiņas turnīrs boksā, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Ja nepievils laikapstākļi, finālcīņas sestdien varēs vērot Vienības laukumā. Leonards Purvinskis un Aleksandrs Purvinskis bija ievērojami sportisti un treneri. Brāļi Purvinski sagatavoja 35 sporta meistarus, 75 sporta meistara kandidātus, viņu audzēkņi bija dažādu starptautisku sacensību uzvarētāji. Leonards Purvinskis gāja bojā 1994. gadā, kopš tā laika 16 gadus pēc kārtas tika rīkoti turnīri viņa piemiņai. 2009. gadā bojā gāja viņa brālis Leonards. Šogad jau sesto gadu pēc kārtas tiks rīkots brāļu Purvinsku piemiņas turnīrs.

Šogad turnīrā piedalīsies junioru un jauniešu vecuma grupu bokseri, kuri cīnīsies dažādās svara kategorijās. Starp dalībniekiem būs spēcīgākie Latvijas, Igaunijas, Krievijas, Lietuvas un Polijas bokseri.

Svinīgā atklāšanas ceremonija notiks 7. augustā plkst. 16:00 Daugavpils BJSS lielajā zālē (Kandavas iela 17a), pēc kā tiks aizvadītas arī pirmās cīņas. Piektdien sacensību sākums no plkst. 12:00, bet finālus paredzēts aizvadīt Vienības laukumā 9. augustā plkst. 11:00.

Ieeja uz sacensībām brīva.


Написать комментарий