Rēzeknē notika jubilejas Ratiņu parāde

foto: rezekne.lv
foto: rezekne.lv

3. augustā Rēzeknes pilsētas svētku ietvaros notika jubilejas Ratiņu parāde, kuru, kā ierasts, organizēja Māmiņu klubs sadarbībā ar pašvaldības aģentūru „Rēzeknes kultūras un tūrisma centrs” un ar Rēzeknes pilsētas domes atbalstu, ziņo Rēzeknes pilsētas pašvaldības portāls.

Pateicoties vecāku aktivitātei, Ratiņu parāde norisinājās jau piekto gadu. Jāpiebilst, ka šogad vecāki bija pacentušies kārtīgi. Pasākuma dienā ar saviem pasakaini izrotātajiem braucamajiem pilsētas iedzīvotājus priecēja rokordliels dalībnieku skaits – 87!

Reģistrācijas laikā bērniem bija iespēja pazīmēt uz asfalta ar krītiņiem, izveidot akvagrimmu, kā arī nofotografēties kopā ar iemīļotajiem pasaku tēliem. Vēl bērni varēja cienāties ar lielveikala RIMI sarūpētajiem saldumiem un tika dalīti milzum daudz piepūšamo balonu.

Parādi atklāja pilsētas mērs Aleksandrs Bartaševičs kopā ar iemīļoto multfilmu varoni Šreku. Pēc tam ratiņu gājiens policijas, pasaku tēlu un Rēzeknes Augstskolas laivas un tās komandas pavadībā devās pa pilsētas galveno ielu no pieminekļa „Vienoti Latvijai” līdz Festivāla parkam, kur viņus uz sarkanā paklāja sagaidīja žūrija un skatītāji.

Žūrija, kuras sastāvā bija Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs, firmas „INTECO WOOD” direktors Dainis Molodcovs, Latgales vēstniecības GORS vadītāja Diāna Zirniņa, pašvaldības aģentūras „Rēzeknes kultūras un tūrisma centrs” vadītāja Jūlija Danilina, fotogrāfs un dizaineris Ēriks Zlatkuss un Tūrisma attīstības centra vadītājs Mareks Grišins, vērtēja dalībnieku radošumu, meistarīgi paveikto darbu un vizuālo tēlu.

Kad pa sarkano paklāju bija nogājis pēdējais – 87. dalībnieks, žūrija devās lemt, kurš būs pelnījis galveno balvu. Kamēr norisinājās karstas debates, dalībniekus un viesus priecēja koncerts. Pasākumu vadīja Šreks un Fiona.

Un beidzot notika ilgi gaidītā apbalvošana. Tika pasniegta ne tikai galvenā balva, bet arī daudz citu balvu un pārsteigumu, kurus bija sarūpējuši mūsu sponsori un partneri.

Galveno balvu no ģenerālsponsora firmas „INTECO WOOD” – neaizmirstamu ceļojumu pa Baltijas jūru – kruīzu ar prāmi visai ģimenei uz Zviedriju žūrija piešķīra Vasjkovu ģimenei „Meža elfu brīnumainais koks”.

Jāpiebilst, ka firma „INTECO WOOD” vēl, neskaitot galveno balvu, Māmiņu klubam pasniedza īpašu dāvanu – bērnu rotaļu koka namiņu, kas tiks novietots pie Radošo pakalpojumu centra, kur priecēs mūsu pilsētas bērnus!

Balvas no A/S „Swedbank” – biļetes visai ģimenei uz Līvu akvaparku saņēma Lāču ģimene „Dāvana no stārķa” un Ovsjankinu ģimene „Dzirnavas”.

Speciālās balvas no 11. Saeimas deputāta Ivana Ribakova saņēma Andrejevu ģimene „Mežonīgie Rietumi”, Stepanovu ģimene „Dzirnavas”, Bikovu ģimene „Скоморохи”, Guļbenovu ģimene „Gangsteri no Rēzeknes” un Līcīšu ģimene „Sprīdītis laimi meklējot”.

Īpašās balvas no veikala „Sjuzanna” saņēma Babiņinu ģimene „Karalis Ivans”, Rinalds Āboliņš „Zemnieka dēls”, Adijānu ģimene „Ātrā palīdzība”.

Īpašās balvas no SIA „Siltumtehserviss” pienācās Kuzņecovu ģimenei „Dzirnavas”, Rancānu ģimenei „Princese” un Zavadsku ģimenei „Emeļa mobīlis”.

Sadzīves tehniku no veikala „RD Electronics” saņēma Plasovu ģimene „Jūrnieki”, Maksims Volkovs „Retro puisītis”, Zvīdru ģimene „Miki pele”, Pegasovu ģimene „Dīdžejs”, Viļumu ģimene „Indiāņi”.

Balva no supermārketa RIMI tika pasniegta Lebedevu ģimenei „Gulbis”.

Balvas no veikala „Princese” saņēma leļļu ratiņu īpašnieces Jana Diklaba „Cienasts vecmāmiņai”, Kamillas Cvetkovas „Goziņš ar ziediem” un Elizabetes Ivanovas „Pīlīte”.

Balvu no Pašvaldības aģentūras „Rēzeknes kultūras un tūrisma centrs” saņēma pati mazākā leļļu ratiņu īpašniece Arīna Strode „Ratiņi lācītim”.

Īpašo balvu no kafejnīcas „PiGaSuS” saņēma Volkovu – Molodcovu ģimene „Trīs sivēntiņi un vilks”.

Dāvanu karti no „POST KAFE” saņēma Maslobojevu ģimene „Cirks”.

Dāvanu kartes no bērnu apģērbu ražošanas kompānijas „EcoEmi” tika pasniegtas Smirnovu ģimenei „Rapuncelas tornis” un Pauru ģimenei „Retromobīlis”.

Balvas no Māmiņu kluba (Rīga/Rēzekne) saņēma Timurs Jakovļevs „Chelsea”, Sarkaņu ģimene „Bizmārīšu ģimene”, Vavilovu ģimene „Kariete”, Ševirjovu ģimene „Dāvana vājākajam”, Vasiļevu ģimene „Gaisa balons”.

Kā ierasts visi gājiena dalībnieki saņēma diplomus un balvas no Māmiņu kluba, bet galvenajiem uzvarētājiem tika pasniegti konfekšu ratiņi no Ziedu un suvenīru salona „13 In Red” DECO SHOP. Kā arī katra meitene ar izrotātiem leļļu ratiņiem un katrs zēns ar mašīnu vai velosipēdu saņēma balvas no biedrības „Par stipru ģimeni”!

Māmiņu klubs no sirds pateicas visiem draugiem un sadarbības partneriem, kuri palīdzēja organizēt jubilejas Ratiņu parādi: Rēzeknes pilsētas domei, Pašvaldības aģentūrai „Rēzeknes kultūras un tūrisma centram”, SIA „ZEIZE”, teātra-studijas „Joriks” režisoram Andrim Ušpelim, jauniešu teātra studiju „Joriks”, Latgales kultūrvēstures muzeja kolektīvam par palīdzību un pastāvīgu atbalstu; SIA „INTECO WOOD”, A/S „Swedbank”, 11.saeimas deputātam Ivanam Ribakovam, veikalam „Sjuzanna”, SIA „Siltumtehserviss”, veikalam „RD Electronics”, lielveikalam „RIMI”, bērnu kafejnīcai „PiGaSuS”, Māmiņu klubam (Rīga), bērnu preču veikalam „Princese”, firmai „EcoEmi”, ziedu un suvenīru salonam „13 In Red” DECO SHOP, „POST KAFE”, SIA „ZEIZE”, biedrībai „Par stipru ģimeni” par sagādātajām balvām ratiņu parādes dalībniekiem.

Un, protams, milzīgs paldies tiem, kuri piedalījās Ratiņu parādē – visiem bērniem un viņu vecākiem. Jūs esat lieliski!


Написать комментарий