Bruģakmens Daugavpils cietoksnī tiks pārlikts, bet nav zināms, kad 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

2013.gada vasarā Daugavpils pilsētas pašvaldības speciālisti konstatēja, ka Cietoksnī dažās vietās bruģakmens ieklāts nekvalitatīvi.

Nepieciešams pārlikt pusi no firmas „Binders” ieliktā seguma, kopējā bojātā seguma platība esot ap 1 000 m2.

Šajā sakarā līdz pagājušā gada vasaras beigām bija plānots novērst defektus. Pirmā posma ietvaros vajadzēja novērst ietvēs un veloceliņos esošie trūkumi. Otrā posma ietvaros tiks novērsti braucamās daļas defekti.

Taču bruģakmens Cietoksnī līdz šim laikam nav pārlikts un pat nedaudz apaudzis ar zāli.

Daugavpils pilsētas domes izpilddirektors Andrejs Kursītis paskaidroja portālam Gorod.lv, ka, neskatoties uz pagājušajā gadā rudenī sastādīto darbu grafiku, bruģakmens nav pārlikts, pārlikšanas termiņš tiek koriģēts, jo būvniecības organizācijas esot ļoti aizņemtas.

Tomēr izpilddirektors apliecināja, ka pašvaldība plāno atrisināt izveidojušos situāciju un noteikti sakārtos bruģakmeni. „Pievērsīsim uzmanību tam, ka bruģakmens ir apaudzis ar zāli, tas nav pareizi”, atzīmēja A.Kursītis.

Vicemērs Pēteris Dzalbe pēdējā preses konferencē arī nenosauca datumu, kad Imperatora ielā tiks pārlikts bruģakmens. Viņš paskaidroja, ka daļa no ietves jau ir sakārtota, par ko sastādīts papildakts.  Pēc tehniskās ekspertīzes veikšanas būs zināms, kad tiks sakārtota pārējā ielas daļa.


Написать комментарий

interesanti kādus "imperatorus" godā Daugavpilī??? ...krievu nikolajs savu dzīvi beidza, kā suns, sētmalē no pateicīgo pavalstnieku rokas.