„TAKA” Daugavpils novadā meklē veiksmīgāko 2014. gada tūrisma produktu

foto: visitlatgale.com
foto: visitlatgale.com

Daugavpils novada domes Tūrisma un kultūras aģentūra „TAKA” Daugavpils novada municipālajā portālā izsludinājusi konkursu „Veiksmīgākais 2014. gada tūrisma produkts”.

Konkursa mērķis ir noteikt oriģinālāko priekšlikumu, kurš rada tūristu interesi un tādējādi piesaista Daugavpils novadam. Turklāt jaunajam tūrisma produktam jābūt inovatīvam, kvalitatīvam un ilgtermiņa. Tūrisma jomas darbinieki jāmudina izstrādāt jaunas idejas un popularizēt piedāvātos produktus.

Atzīmēsim, ka konkurss par labāko tūrisma piedāvājumu Daugavpils novadā tiek rīkots jau otro reizi, tā nolikums, izņemot finansējuma summu, kura tagad sastāda 570 eiro (500 latu vietā), praktiski nav mainījies.

Atgādināsim, ka pērn biedrība „Tūrisma klubs „Sniegpulkstenītes”, kotedža „Meža skuķi”, Lielais Aušdaugavas musturdeķis, lidojošo objektu festivāls „Asti gaisā”, kā arī mobilā Ilmāra Locika pirts par piedalīšanos konkursā „Veiksmīgākais 2013. gada tūrisma produkts” ieguva pateicības rakstus.

Savukārt atpūtas parks „Silene” tika atzīts par labāko Daugavpils novada tūrisma produktu un saņēma ne tikai diplomu, bet arī balvu – visam kolektīvam tika piešķirta iespēja doties braucienā ar laivām pa Daugavu.

Interesanti, ka pērn tika apbalvota arī labākā tūrisma produkta ideja, kuru iesniedza zemnieku saimniecība „Egles”. Saimniekiem tika pasniegts diploms un piešķirta iespēja ar visu ģimeni pavizināties ar laivām pa Daugavas lokiem.

Atliek vien piebilst, ka pieteikumus ikviens interesents personīgi „TAKA” ofisā (Rīgas ielā 2, Daugavpils) var iesniegt darba dienās no 8:00 līdz 16:30. Turklāt aizpildītās anketas var nosūtīt ur e-pastu taka@dnd.lv vai pastu. Tomēr šajā gadījumā nepieciešams, lai sūtījums tiktu piegādāts uz ofisu laika periodā no 1. septembra līdz 13. oktobra 12:00.  


Написать комментарий