Kompānijas Clean R pārstāvji aicina Daugavpils iedzīvotājus izrādīt nedaudz vairāk pacietības

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kompānijas Clean R Transporta un darījumu ar klientiem dienesta vadītājs Valērijs Stankevičs neapsūdzēja DzKSU vadību par radušos situāciju, bet aicināja pilsētniekus izrādīt nedaudz vairāk pacietības.

„Jūsu DzKSU darbības ir loģiskas: būdams juridiska persona, uzņēmums nevēlas maksāt par atkritumiem, kurus rada.

Uz šodienu pilsētā ir uzstādīts tāds konteineru daudzums, kuru pasūtīja DzKSU daudzdzīvokļu mājām. Turklāt mēs piegādājam konteinerus privātajam sektoram un juridiskajām personām pēc viņu pasūtījumiem, tādēļ patlaban konteineru skaits pastāvīgi mainās uz pieauguma pusi. Uz mūsu ofisu nāk klienti, noslēdz līgumus un notiek jaunu konteineru uzstādīšana”, – paskaidroja V. Stankevičs.

„Mūsu uzdevums ir nodrošināt katru namīpašnieku vai nomnieku ar nepieciešamo konteineru skaitu, tādēļ patvaļīgi un pēc savas iniciatīvas uzstādīt tos nevaram. Pēc tam, kad fiziska vai juridiska persona noslēdz ar mums līgumu, mēs norādītajā vietā piegādājam konteineru un nosakām tā izvešanas biežumu”, – paziņoja kompānijas pārstāvis.

Pēc V. Stankeviča vārdiem patlaban Daugavpilī strādā 6 specializētas tehnikas vienības, kuras nodarbojas ar atkritumu izvešanu, 2 lielgabarīta atkritumu un celtniecības tehnikas izvešanas mašīnas, 3 transporta vienības, kuras nodarbojas ar konteineru piegādi un uzstādīšanu. Turklāt kompānijā Clean R strādā 35 pilsētnieki.

„Var krist globālās pārdomās par vispārējo pilsonisko atbildību. Vienkārši cilvēki, kuri ir pieraduši nemaksāt neparko, veicināja šādas situācijas rašanos. Piemēram, dzīvojot privātsektorā, atkritumus izmet DzKSU konteineros, vadoties pēc principa: ja jau es dzīvoju pilsētā, lai tā arī maksā.

Tagad pašvaldības un mūsu kompānijas kopējais uzdevums ir censties izdarīt tā, lai katrs maksātu par radītajiem atkritumiem”, – sacīja V. Stankevičs.


Написать комментарий