Rēzeknē rīko labdarības akciju „Palīdzēsim Kopā”

foto: kasjauns.lv
foto: kasjauns.lv

Rēzeknes pilsētas domes pārvalde „Sociālais dienests” kopā ar biedrību „Rēzeknes māmiņu klubs” rīko labdarības akciju „Palīdzēsim Kopā”. Akcijas mērķis ir atbalstīt trūcīgās ģimenes ar bērniem, kurām nepieciešama palīdzība sagatavoties jaunajam mācību gadam, ziņo Rēzeknes pilsētas domes portāls.

Lai sagatavotu bērnu mācību sezonai, mūsdienās nepieciešami diezgan lieli līdzekļi. Diemžēl ne jau visas ģimenes var atļauties nopirkt bērniem visu nepieciešamo. Bet mēs visi kopā varēsim palīdzēt trūcīgajām ģimenēm.

Būsim pateicīgi arī mūsu pilsētas uzņēmējiem, kas palīdzēs trūcīgajām ģimenēm sagatavot bērnus skolai un nodrošināt šīs ģimenes ar kancelejas piederumiem, grāmatām un citām nepieciešamajām lietām.

Pilsētas iedzīvotāji, kas vēlas palīdzēt trūcīgām ģimenēm, līdz 25. augustam var atnest, apģērbu, apavus (lietoti, jauni), rotaļlietas, grāmatas un citas mantas uz Rēzeknes pilsētas domes pārvaldi „Sociālais dienests” (Atbrīvošanas alejā 93, 133. kab.).

26. un 27. augustā no plkst. 9.00 līdz 15.00 gaidām visus, kam nepieciešamas dažādas mantas: bērnu, sieviešu, vīriešu apģērbs, apavi, rotaļlietas u.c. (lietotas, jaunas) Rēzeknes pilsētas domes mazajā zālē (Atbrīvošanas alejā 93, 134. kab.).

Līdzi jāņem Rēzeknes pilsētas pašvaldības izziņu par atbilstību trūcīgas ģimenes statusam.

Tālrunis uzziņām: 27878552.

Aicinām visus piedalīties akcijā!


Написать комментарий