Pēc 17 gadu laulības šķiras slavens aktieru pāris

foto: AFP
foto: AFP

Amerikāņu aktieris Deivids Duhovnijs, kurš kļuva populārs, pateicoties aģenta Foksa Maldera lomai seriālā The X-Files, pēc 17 gadu laulības šķīries no savas sievas – aktrises Teas Teoni.

Kā ziņo portāls TMZ, laulības šķiršana notikusi slepenībā no medijiem, un iesniegums par šķiršanos iesniegts jau jūnijā. Publisks paziņojums par šķiršanās iemeslu no pāra puses nav sekojis.

Duhovnijam un Leoni ir divi bērni - 12 gadus vecs dēls Kids Millers un 15 gadus veca meita Madlēna Vesta, kuru aizbildne tagad būs viņu māte.

Saskaņā ar šķiršanās līgumu Duhovnijs bijušajai sievai ik mēnesi maksās 8,3 tūkstošus dolāru lielus alimentus, kā arī finansēs viņu apmācību privātskolā vai koledžā, kā arī vasaras skolā.

Pāris apprecējās 1997. gada 13. maijā. Pēc 10 gadiem kādā intervijā Leoni izteicās, ka "10 laulības gadi un 10 darba gadi Holivudā ir pielīdzināmi 50 gadiem reālajā dzīvē".

2008. gadā Duhovnijs publiski atzina, ka viņam ir seksa atkarība, un kopš tā laika pāra attiecības kļuva nestabilas - viņi ik pa laikam izšķīrās un atkal sagāja kopā.

Duhovnijs Holivudā filmējas kopš 1988. gada, bet lielāko popularitāti iemantoja ar seriāliem Sarkano kurpīšu dienasgrāmatas un Slepenie faili. Savukārt Leoni filmējas kopš 1991. gada, un arī viņas lielākie panākumi saistāmi ar televīziju - seriālu Kailā patiesība.


Написать комментарий