Svētdien Bernātos noslīkušie – Liepājas teātra aktieri

foto: RiHe2001
foto: RiHe2001

Svētdienas vakarā Nīcas pagasta Bernātos jūrā noslīkušie ir Liepājas teātra aktrise Inese Jurjāne un viņas dzīvesdraugs, aktieris Uldis Stelmakers, atsaucoties uz tā rīcībā esošo informāciju, vēsta portāls „liepājniekiem.lv”.

Kā iepriekš vēstīja aģentūra LETA, pēc Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) ziņām, ap plkst.21.59 tika saņemta informācija, ka Nīcas novada Nīcas pagasta Bernātos divi cilvēki - vīrietis un sieviete - peldoties pazuduši jūrā. Ar viņiem kopā peldējusies arī 13 gadus vecā sievietes meita, kura pašas spēkiem izpeldējusi krastā.

Kā vēsta „liepājniekiem.lv", vieta, kur cilvēki devušies peldēties, ūdens nav bijis dziļš - tikai līdz vēderam. Bet tur bijušas bedres un straume.

Portāls vēsta, ka 13 gadus vecā meita skrējusi glābt māti un gandrīz aizgājusi bojā pati. Pēc tam sievieti un meiteni devies glābt aktrises dzīvesdraugs Kapsētu pārvaldes vadītājs un aktieris Selmakers. Viņam izdevies no ūdens izvilkt meitu, taču pats arī noslīcis.

Kā vēstīja VUGD, pārmeklējot vietu, kur trijotne peldējās, glābēji apmēram 80 metrus no krasta atrada 49 gadus veco meitenes māti noslīkušu, bet vīrietis bija pazudis. Iestājoties tumsai, VUGD darbinieki meklēšanu pārtrauca, bet notikuma vietā palika Jūras meklēšanas un glābšanas koordinācijas centra ("MRCC Riga") speciālisti.


Написать комментарий