Ukrainas karavīram Stradiņa slimnīcā draudēts

foto: TV3
foto: TV3

Ukrainā cietušajam brīvprātīgajam karavīram, kurš pašlaik ārstējas Rīgas Stradiņa klīniskajā universitātes slimnīcā, šodien kāds apmeklētājs izteicis draudus, tādēļ piesaistīti policijas darbinieki, apstiprināja slimnīcas pārstāve Lāsma Sīle.

Sīle sacīja, ka nekādi ierobežojumi pacienta apmeklēšanai nav noteikti un šodien pie viņa ieradies kāds svešinieks, kurš, pēc pacienta vārdiem, viņam draudējis. Kādus tieši draudus viesis izteicis, slimnīcas pārstāve nekomentēja, vien norādīja, ka pacients vērsies pie nodaļas vadītāja, kurš izsaucis policiju.

Vaicāta, vai pēc šī incidenta tiks noteikti ierobežojumi pacienta apmeklēšanai, Sīle sacīja, ka par to jālemj policijai.

Kā ziņots, 6.augustā no Ukrainas pilsētas Dņepropetrovskas ārstēties Rīgā ieradīsies divi cietušie, kuri piedalījušies antiteroristiskajās operācijās Ukrainā un guvuši smagas traumas, aģentūru LETA informēja Ārlietu ministrijā.

Cietušajiem Latvijā tiks sniegta nepieciešamā medicīniskā palīdzība, kā arī rehabilitācija Stradiņa Klīniskajā universitātes slimnīcā un Vaivaru Nacionālajā rehabilitācijas centrā Jūrmalā.


Написать комментарий