Sociālo pakalpojumu centra „Pīlādzis” vajadzībām tiks iegādāts jebkuras krāsas lietots vieglais automobilis, izņemot baltu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils novada pašvaldība izsludinājusi konkursu par lietota vieglā automobiļa iepirkumu sociālo pakalpojumu centra „Pīlādzis” vajadzībām.

Informācija par konkursu 8. augustā parādījās Iepirkumu uzraudzības biroja portālā.

Saskaņā ar konkursa nolikumu lietotajam vieglajam automobilim jābūt ne vecākam kā ražotam 2008. gadā. Turklāt automobiļa nobraukumam nav jāpārsniedz 170 tūkst. kilometru.

Turklāt konkursa nolikuma tehniskajā specifikācijā norādīts, ka mašīnai jābūt ar 5 durvīm, bet vietu skaitam kopā ar automobiļa vadītāja krēslu ne mazākam par 7.

Interesanti, ka automobiļa krāsa var būt jebkāda, izņemot baltu. Automobiļa virsbūves stāvoklim jābūt bez vizuāli pamanāmiem krāsas un detaļu bojājumiem, bet salonam – tīram, bez smakām un sēdekļu apšuvumu un plastmasas detaļu bojājumiem. Automobiļa komplektā jāietilpst imobolaizeram un ziemas riepu komplektam.

Klienta norādīto obligāto prasību vidū ir norādīts, ka automobilim jābūt ar stūres pastiprinātāju, kondicionieri, borta datoru, centrālo atslēgu un signalizāciju.

Atliek vien piebilst, ka pieteikumus sociālajam centram „Pīlādzis” (Lielā ielā 43. Kalupes pagasts, Daugavpils novads) visi interesenti var iesniegt līdz 19. augusta 15:00.


Написать комментарий