Līvānos asfaltēs ielas Rudzutaka privātmāju kvartālā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Līdz šī gada beigām Līvānu novada pašvaldība asfaltēs vairākas ielas vienā no Līvānu pilsētas privātmāju rajoniem, ko iedzīvotāji gaidīja jau daudzus gadus un kur asfalta līdz šim nebija, ziņo Līvānu novada portāls.

Par to 2014.gada 11.augusta sēdē lēma Līvānu novada domes deputāti.

Līdz gada beigām asfalts tiks ieklāts Jāņa ielā, J.Rudzutaka ielā, Turku ielā un Siladieviņa ielā. Minētajās ielās, kā arī Rožupes ielā, kas asfaltēta iepriekš, tiks izbūvētas arī bruģētas nobrauktuves uz privātīpašumiem, kā arī izbūvēta vaļēja tipa lietus ūdens novadīšanas sistēma.

Iepirkumā par minēto ielu renovācijas darbu veikšanu piedalījās 8 firmas. Viszemāko cenu piedāvājumu iesniedza SIA „VIA”, un saskaņā ar iepirkuma rezultātiem būvdarbu izmaksas sastāda 297 935,66  (bez PVN).  Bez tam jāsedz arī būvuzraudzības pakalpojumi – 3719,01 euro (bez PVN) un autoruzraudzība – 3500 euro (bez PVN).

Līvānu novada pašvaldība šim mērķim ņems aizņēmumu Valsts kasē 295 389 euro apmērā. Līdztekus aizņēmumam pašvaldība nodrošinās arī savu līdzfinansējuma daļu darbu veikšanai, piešķirot līdzekļus 19 824 euro no pašvaldības budžeta līdzekļiem.


Написать комментарий