Mediji: Angela Merkele ir Hitlera meita

foto: n-geist.ru
foto: n-geist.ru

Rietumu mediji publicējuši faktus, kas liecina, ka Vācijas kanclere Angela Merkele ir slavenā Ādolfa Hitlera meita.

Saskaņā ar datiem, viņas māte ir Margareta (Grēta) Fageleina, kas ir fīrera mīļākās Evas Braunas māsa, raksta "earth-chronicles.ru".

Ārzemju mediji raksta, ka Fageleina palikusi grūta no Hitlera iesaldētās spermas un bērnu pēc dzemdībām atdevusi audzināšanā audžuvecākiem. Kā norāda izdevums "earth-chronicles.ru", KGB un CIP šī informācija ir zināma, pat vairāk - tieši amerikāņu un krievu specdienesti pielikuši savu pirkstu, lai Vāciju vadītu fīrers brunčos.

Tas esot kļuvis iespējams pateicoties slavenajam nacistu ārstam ginekologam, kurš bija apsēsts ar ideju laist pasaulē pēc iespējas vairāk Hitlera bērnus. Tālab tika iesaldēta fīrera sperma, kuru vēlāk izmantoja nākamās paaudzes radīšanā.

Mediķi gan ziņo, ka līdz 1949.gadam visi eksperimenti spermas iesaldēšanā beidzās ar fiasko. Tomēr, ja pieļauj, ka vācu mediķiem ir izdevies apsteigt pasaules medicīnas zinātni, maz ticams, ka tik ģeniālā eksperimentā izmantotu sievieti, kurai tolaik bija 38 gadi.

Bez tam, ārsts Karls Klaubergs pārsvarā nodarbojās ar eksperimentiem, kuru mērķis bija panāk, lai sievietēm bērnu vispār nebūtu, nevis ar mākslīgo apaugļošanu. Tāpat nav īsti skaidrs, kāpēc amerikāņiem un krieviem būtu vajadzīgs jauns Hitlers, ja viņi paši iznīcināja oriģinālu.


Написать комментарий