Arī Kalkūnes pagasta iedzīvotājiem pastāstīs par vienoto siltumenerģijas tarifu

foto: dnd.lv
foto: dnd.lv

Portāla Gorod.lv lasītājiem jau zināms, ka aizvadītajā nedēļā Naujenes pagasta Kraujas ciematā notika informatīvā sanāksme par vienoto siltumenerģijas tarifu Naujenes un Kalkūnes pagastu iedzīvotājiem, kurā piedalījās tikai 3 ciemata iedzīvotāji.

SIA „Naujenes pakalpojumu serviss” valdes loceklis Aivars Elksniņš portālam Gorod.lv paziņoja, ka rīt, 13. augustā plkst. 18:00 šāda informatīvā sanāksme notiks Kalkūnes pagasta pārvaldes telpās. Tomēr šoreiz bez Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas piedalīšanās.

Atgādināsim, ka jaunais siltumapgādes pakalpojumu tarifa projekts paredz, ka minētajos pagastos tiks noteikts vienots tarifs 56,22 eiro apmērā par 1 Mwh. Šis projekts tika iesniegts Regulatoram 1. jūlijā. Atzīmēsim, ka patlaban cena par siltumenerģijas megavatu Naujenes pagastā sastāda no 50,03 līdz 84,31 eiro. Savukārt Kalkūnes pagastā – 63,72 eiro par 1 Mwh.

Piedāvātais tarifs var stāties spēkā no šā gada 10. oktobra. Šīs pārmaiņas saistītas ar pāreju no fosilā kurināmā (dabas gāze) uz atjaunojamiem energoresursiem (skaidas).

Klienti ar vispārējo projekta informāciju var iepazīties, kā arī iesniegt savus priekšlikumus un ieteikumus, ierodoties SIA „Naujenes pakalpojumu serviss” (Daugavas ielā 29a, Krauja, Naujenes pagasts), uzrakstot elektronisku vēstuli uz e-pastu sia_nps@inbox.lv vai vēršoties Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijā (Ūnijas ielā 45, Rīga) vai pēc reģionālo struktūru adresēm; elektroniskā adrese sprk@sprk.gov.lv.


Написать комментарий