Mikijs Rurks izrādās kreklā ar Putina portretu

foto: Reuters
foto: Reuters

Holivudas aktieris Mikijs Rurks pirmdien Maskavā gozējās fotokameru priekšā, tērpies T-kreklā ar Krievijas prezidenta Vladimira Putina portretu, ziņo LETA-AFP.

61 gadu vecais Rurks Maskavas tirdzniecības centrā GUM apmeklēja jauna apģērbu zīmola atklāšanu, kura veidotāji Anna Jefremova un Ivars Jeršovs iedvesmu smēlušies no Krievijas pēdējām "uzvarām", kā Soču olimpiāde un Krimas aneksija.

Kolekcijas sauklis ir "Vispieklājīgākie cilvēki", atsaucoties uz apzīmējumi "pieklājīgie cilvēki", kā Krievijas propagandas kanāli dēvēja Krimas pussalas okupācijā iesaistītos militāristus bez nacionālajām atšķirības zīmēm.

Rurks kameru priekšā veikalā novilka savas drēbes un uzvilka T-kreklu ar Putina portretu. "Man patīk šis puisis. Es tagad to valkāšu visur," lepni paziņoja aktieris.

Vēlāk aktieris, vēl joprojām ģērbies kreklā ar Putina attēlu, sniedza interviju Krievijas propagandas kanālā "Life News".

Atbalstu Putinam nedēļas nogalē pauda arī cits amerikāņu asa sižeta filmu aktieris Stīvens Sīgals, kas sestdien uzstājās ar koncertu Krievijas okupētajā Krimā, uz skatuves kāpjot, apsedzies ar kaujinieku grupējuma "Doņeckas tautas republika" karogu.

Sīgals ar savu blūza grupu uzstājās baikeru šovā Sevastopolē, kur izvietota arī Krievijas Melnās jūras flote. Aktieris aizvadītajos gados vairakkārt viesojies Krievijā un apgalvojis, ka apbrīno Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu, dēvējot viņu par "draugu un brāli".

Pēc Krimas okupācijas un aneksijas Sīgals Putinu nodēvēja par "vienu no pasaulē izcilākajiem līderiem". Sevastopolē Sīgals uz skatuves kāpa, uz pleciem uzklājis Doņeckas teroristu karogu, kā arī koncerta laikā uzvilcis viņam pasniegto T-kreklu ar Putina portretu.



Написать комментарий