Jēkabpils Sporta centrs aicina sportot kopā

foto: jekabpils.lv
foto: jekabpils.lv

Koptreniņi tuvojas noslēgumam, bet ikvienam vēl joprojām ir iespēja tajos iesaistīties katru ceturtdienu no 18:00 līdz 20:00 Jēkabpils Mežaparkā, izvēloties sev vēlamo aktivitāšu veidu: nūjošanu, skriešanu, velobraukšanu. Noslēgums 28. augustā pēc plkst.  20. 00, vēsta Jēkabpils pašvaldības portāls.

14. augustā koptreniņu laikā no plkst.18.00, pateicoties OSK „Sēlijas mežs” organizatoriem, būs iespēja izmēģināt orientēšanās prasmes Mežaparka teritorijā.

16.augustā  Jēkabpils stadions vienkopus pulcēs sporta veterānus vieglatlētikā no visas Latvijas, kurā iespēja piedalīties ikvienam, kam šis sporta veids atmiņas ir palicis ar labiem rezultātiem. Šī ir lieliska iespēja pārbaudīt sevi starp savas grupas vecmeistariem un atsākt darbošanos vieglatlētikas arēnā. Ar nolikumu un pieteikšanās iespējām var iepazīties sporta centra mājas lapā  www.jekabpilssc.lv.

17.augustā, svētdien, Latvijas triatlons notiks Jēkabpils pilsētas teritorijā pie Radžu ūdenskrātuves, sacensību sākums plkst. 12.00. Pieteikšanās www.triatlons.lv

20. augustā Mistru sila kartē un 27.augustā Pļaviņās atsākas sporta kluba Sēlijas mežs rīkotās sacensības Orientieris 2014 kārtas.


Написать комментарий