Kraujā tiks svinīgi atklāts jauns sporta laukums

foto:
foto:

Daugavpils novada municipālais portāls ziņo, ka šodien, 13. augustā plkst. 17:30 Naujenes pagasta Kraujas ciematā notiks svinīga jaunā sporta laukuma atklāšana.

Atzīmēsim, ka sporta laukuma renovācijas projekta ietvaros tika noņemts vecais segums, demontēts vecais aprīkojums, veikta laukuma drenāžas sistēmas izveide, tika uzklāts jauns sintētiskais segums un ierīkots laukuma nožogojums.

Visi darbi tika paveikti Latvijas, Lietuvas un Baltkrievijas pārrobežu projekta „Health is Wealth” ietvaros.

Zīmīgi, ka projekta ietvaros tiek plānota ne tikai stadiona „Krauja” rekonstrukcija, basketbola, volejbola un futbola laukuma ar mākslīgo segumu izveidošana, bet arī sporta inventāra atjaunošana un 13 starptautisku basketbola, volejbola, futbola un džudo turnīru rīkošana Latgales reģionā (Latvija), Vitebskas apgabalā (Baltkrievija) un Utenas apriņķī (Lietuva).

Atzīmēsim, ka Daugavpils novada domes budžetā jau minētajiem darbiem tika paredzēts partnera finansējums 58 272,75 eiro apmērā, tai skaitā līdzfinansējums 9 939,45 eiro un papildfinansējums 48 333,30 eiro apmērā.

Lai īstenotu šo projektu, Daugavpils novada domes deputāti pieņēma lēmumu paņemt Valsts kases aizdevumu 58 272,75 eiro apmērā uz 5 gadiem, un garantēt tā izmaksu ar Daugavpils novada domes līdzekļiem.


Написать комментарий