Skaistāko Daugavpils novada īpašumu saimniekus aicina pasteigties ar pieteikumu iesniegšanu konkursam

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv ziņoja, ka Daugavpils novada dome jau otro reizi izsludina konkursu „Mana dzīves vide”, kura mērķis ir ieinteresēt novada iedzīvotājus sakārtot viņu īpašumus un piederošo teritoriju.

Daugavpils novada domes Īpašumu pārvaldes vadītāja Vasiļisa Pudovkina portālam Gorod.lv paziņoja, ka jau otrajā dienā pēc konkursa izsludināšanas pašvaldība saņēma 3 pieteikumus no Medumu un Naujenes pagastu iedzīvotājiem, kuri vēlas piedalīties konkursā. Savukārt visus pārējos interesentus aicina pasteigties ar pieteikumu aizpildīšanu, jo pieteikumu iesniegšanas termiņš beidzas jau piektdien, 15. augustā.

Jāatzīmē, ka tāpat kā pirms gada, konkursā var piedalīties ikviens – privātmāju, zemes un dzīvokļu īpašnieki, daudzdzīvokļu māju pārvaldnieki vai citas pilnvarotas personas, kuras ar savu aktīvo darbību sekmē lauku vides attīstību un izveidojušas skaistu un sakoptu lauku sētu, daudzdzīvokļu māju, zemnieku saimniecību, uzņēmumu, iestādi ar jaunām neparastām idejām, atradumiem un risinājumiem. Vienīgais konkursa nosacījums – visiem minētajiem īpašumu veidiem jāatrodas Daugavpils novada teritorijā.

Atgādināsim, ka pērn kopumā Daugavpils novada domes Īpašumu pārvalde kopā saņēma 28 pieteikumus no pagastu pašvaldībām, lauku attīstības speciālistiem, kā arī Daugavpils novada iedzīvotājiem, kuri vēlējās dalīties ar skaistumu, kurš katru dienu ir ap viņiem.

Interesentiem vien atliek ieskatīties Daugavpils novada municipālajā portālā, atrast anketu, kurā jāieraksta kontaktinformācija, īpašuma adrese un īss tā apraksts. Pieteikums jānosūta pa e-pastu vasilisa.pudovkina@dnd.lv, jāienāk savā pagasta pārvaldē, bibliotēkā vai pašvaldības Īpašumu nodaļā (Rīgas ielā 2, Daugavpils, 26. kabinets) vai jāpiezvana pa telefonu 65476739, 26357842 līdz 15. augustam.


Написать комментарий