Jaunais operators vairs neizved atkritumus no Daugavpils iedzīvotājiem, kuri nav noslēguši līgumus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kompānijas Clean R Transporta un darījumu ar klientiem dienesta vadītājs Valērijs Stankevičs portālam Gorod.lv paziņoja, ka patlaban līgumus par atkritumu izvešanu ar jauno operatoru noslēguši 60–65% fizisko personu.

Līdz 11. augustam pārejas perioda laikā bija gadījumi, kad jaunais operators izveda privātsektora iedzīvotāju atkritumus arī bez līgumiem, bet no 12. augusta kompānija pieprasa līgumu. V. Stankevičs pastāstīja, ka ir gadījumi, kad privātsektora iedzīvotāji, kuri nav noslēguši līgumu, izliek atkritumus, bet pēc tam zvana un pieprasa, lai tos paņemtu, turklāt paziņojot, ka neko negrasās noslēgt.

Tādējādi jaunais operators vairs neizved to privātmāju atkritumus, kuras nav noslēgušas līgumus, paskaidroja kompānijas pārstāvis. Gadījumā, ja klientam līgums ir noslēgts, bet vēl nav apstrādāts, jo apstrāde ilgst apmēram nedēļu, un atkritumi nav izvesti pirmajā nedēļā, pēc klienta signāla atkritumi tiks izvesti, paskaidroja V. Stankevičs.

Kompānijas pārstāvis aicina privātsektora iedzīvotājus, kuri vēl nav noslēguši līgumus ar jauno operatoru, to izdarīt, jo darbā ar šādiem klientiem kompānija domā iesaistīt pašvaldības policiju. 


Написать комментарий