Notiks noslēdzošais „Ghetto Alianse” Jēkabpils posms ar BK „Jēkabpils” dalību

foto: jekabpils.lv
foto: jekabpils.lv

Sestdien, 23. augustā, paralēli jau ierastajām „Ghetto Alianse” Jēkabpils 5. posma sacensībām ielu futbolā, ielu florbolā, strītbolā un volejbolā notiks arī  BK „Jēkabpils” rīkotas aktivitātes, ziņo Jēkabpils pašvaldības portāls.

Noslēdzošajā Jēkabpils Jauniešu domes rīkotajā pasākumā kā īpašie viesi pievienosies BK “Jēkabpils”, kas pēc starpsezonas posma jau ir atsākuši intensīvus treniņus un ir gatavi atkal tikties ar saviem līdzjutējiem. Pasākumā piedalīsies basketbola komandas pārstāvji un tās neatņemā sastāvdaļa - karsējmeitenes ar enerģiskiem un spilgtiem priekšnesumiem. Strītbola vecākās grupas (U17+) uzvarētājiem būs iespēja draudzības spēlē, jauktās komandās stāties pretī BK „Jēkabpils” basketbolistiem. Tāpat interesentiem būs iespēja piedalīties dunk contest konkursā un 3 punktu metienu konkursā, par balvām parūpēsies BK „Jēkabpils”. Ikvienam sporta fanam būs iespēja pārbaudīt savas spējas un piedalīties erudīcijas konkursā (spēlē pret sportu un sporta noteikumiem), „Ghetto Alianse” Jēkabpils sezonas uzvarētājiem balvas no Adidas un ceļazīme uz Superfināliem Rīgā, Krastmalā, 30. augustā un daudzi citi pārsteigumi.

„Ghetto Alianse” Jēkabpils 5.posmu organizē Jēkabpils Jauniešu dome, basketbola klubs „Jēkabpils”,  „Ghetto Alianse” Jēkabpils, finansē Jēkabpils pilsētas pašvaldība.


Написать комментарий