Daugavpiliešus aicina dalīties ar bērnunama „Priedīte” audzēkņiem vienkārši tāpat

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Jau šonedēļ svētdien, 17. augustā nevienaldzīgo daugavpiliešu grupa, kuri vēlas dalīties ar savu laipnību un siltumu, dosies uz bērnunamu–patversmi „Priedīte” un uzdāvinās bērniem nedaudz prieka.

Tas interneta lietotājiem kļuva zināms no Olgas Sjutrukovas ziņojuma sociālajos tīklos:

„Ļaudis!

Esmu sarunājusi tikšanos bērnunamā „Priedīte”.

Datums 17-08-2014 starp 10:00 un 11:00!!!

Milzīgs lūgums visiem – pārsūtiet šo ierakstu, lai pēc iespējas vairāk cilvēku uzzinātu par to.

Tagad sīkāk. Būsim priecīgi par jebkuru palīdzību, mantām. Bērnu apģērbi, rotaļlietas, grāmatas, veci mobilie telefoni, krāsas, zīmuļi, papīrs, pildspalvas, kancelejas preces, veļas pulveris … Viss, ko nav žēl!

Ja jums ir, ko atdot, mans telefona numurs 27083352. Es dzīvoju centrā, ja jūs paši nevarat atvest, piezvaniet, es atbraukšu un paņemšu! Tāpat būšu priecīga par jūsu piedalīšanos! Mēs brauksim nevis vienkārši „atdevu–aizgāju”, bet uz visu dienu, lai pavadītu laiku ar bērniem.

Programma ir ļoti vienkārša. Mēs rīkosim pikniku un sporta spēles dabā! Piknikam būs nepieciešami produkti: dārzeņi, gaļa un cīsiņi. Ja jums nav kaut kādu mantu, tad mēs labprāt pieņemsim pārtikas paku! Tā kā, kurš var ziedot lieku grilu vai kādu interesantu spēli – laipni gaidīti!

Ja ir fotogrāfi vai fotoamatieri, būsim priecīgi, pēc tam es bērniem sagatavošu fotoalbumu.

Ja jūs esat priecīgi un vēlaties palīdzēt, zvaniet!”.

Sazinoties ar Olgu, portāla Gorod.lv korespondents uzzināja, ka pilsētniece 5 gadus dzīvoja Nīderlandē, bet tagad kopā ar vīru ir atgriezusies Daugavpilī un vēlas par velti padarīt kaut ko labu un noderīgu.

„Ideja radās pirms vairākiem mēnešiem. Es domāju, kā to organizēt, nolēmu vērsties pie cilvēkiem, jo vienam kaut ko izdarīt ir diezgan grūti, sazinājos ar bērnunama vadītāju un norunāju tikšanos. Kad es pirmo reizi par to uzrakstīju Facebook, cilvēki sāka atsaukties, mēs jau esam apmēram 10 cilvēki”, – pastāstīja Olga.

Principā diezgan sīku informāciju, kā arī Olgas kontaktinformāciju portāla Gorod.lv lasītāji var atrast citētajā ziņojumā, tomēr gribētos pievienot pasākuma iniciatores vārdus par to, ka pilsētnieku atsaucība un aktivitāte ir ļoti svarīga, bet it īpaši nepieciešama klātbūtne. Tieši šāds atbalsts varētu kļūt par labas tradīcijas sākumu palīdzēt tiem, kuri ir vismazāk aizsargāti.


Написать комментарий